• Raimonda Zommera sirds vairs nav brīva – kas viņa jaunā dāma?

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Iespējams daudzus, un jo sevišķi daiļo dzimumu interesē jautājums, vai iecienītais šefpavārs un kulinārijas šovu dalībnieks Raimonds Zommers joprojām ir brīvs puisis.

    Kad pie izjautāšanas ķeras neatlaidīgās STV Pirmā! sarunu šova “Kad viņas satiekas” dāmas, nekādu noslēpumainību saglabāt vairs nav izredžu – precējies simpātiskais vīrietis vēl nav, taču viņa sirds arī vairs nav brīva, jau kādu laiciņu viņš ir kopā ar mīļoto sievieti.

    Raimonda stāsts itin kā apgāž pieņēmumu, ka iet uz klubiem un bāriem meklēt nopietnu iepazīšanos neesot vērts, jo abi ar draudzeni iepazinušies tur, gaidot dzērienus pie letes.

    Tobrīd gan Lindai bija citas attiecības, tāpēc jauki pavadītais vakars palicis bez turpinājuma: “Es uzskatu, ka nav pareizi jaukties pa vidu citām attiecībām, un arī – tolaik daudz laika un spēku veltīju karjeras izaugsmei. Nebija pārliecības, ka nopietnām attiecībām manā dzīvē šobrīd ir vieta.”

    Latvija ir maza, un pāris gadus vēlāk Raimonds uzzinājis, ka meitene ir brīva, un uzaicinājis uz glāzi vīna. “Ja sajūta, ka ar cilvēku ir interesanti, jautri, vari nepiespiesti parunāties, joprojām nepazūd pēc otrā un trešā randiņa, tad ir vērts šo saikni turpināt”.

    Kā jau līdzīgās situācijās ierasts, neizbēgami ir raidījuma vadītāju diezgan uzstājīgie mājieni un jautājumi par gredzeniem un kāzām. Kā Zommers tiks ar tiem galā, skatieties 1188 Play video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē