• Račko tropus nomaina pret kalniem

    Iespaidi
    Evija Kalnbērza
    10. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Atšķirībā no citu gadu ziemas ceļojumiem, kuru mērķis bija nokļūt vasarā, šoreiz erotisko romānu autore Karīna Račko ar ģimeni devās uz Alpiem, lai baudītu aktīvu atpūtu kalnu kūrortā.

    Rakstniece Karīna Račko PDz stāsta, ka šogad ziemas priekus baudīt devusies meitas Šarlotes iespaidā. Proti, meitene, kura jau mācās skolā, ilgāku laiku sapņojusi, ka grib aizbraukt uz lielajiem kalniem, jo tepat Latvijā, vietējās trasēs, jau apguvusi braukšanu ar snovborda dēli. Uz kalniem nedēļu ilgā atpūtā Karīna devās ne tikai ar Šarloti, bet arī vīru apdrošināšanas speciālistu Kristapu un mammu Pārslu Kopmani, kura ir Ventspils 1. ģimnāzijas direktore.

    Karīna ar vīru Kristapu.

     

     

    «Posāmies uz Austriju – netālu no Zalcburgas uz Kicšteinhorna kalna ledāju, kur ierīkotas populāras slēpošanas trases. Šarlotei tik ļoti patika, ka no rīta līdz vakaram varēja dzīvoties pa kalniem, pavisam negribēja braukt mājās. Nolēmām, ka nākamā gada janvārī brauksim atkal,» teic Karīna.

    «Šis ceļojums man bija sava veida izkāpšana no komforta zonas, jo līdz šim vienmēr pavasarī devos eksotiskos ceļojumos uz tropiskām vietām, kur ir silts.

    Tagad devos tur, kur ir auksts. Bija arī saulainas un siltākas dienas, varēju mierīgi pasēdēt saulītē un pasauļoties,» atklāj Karīna.

    Rakstniece Karīna Račko sākusi jau darbu pie savas septītās erotiski pikantās grāmatas.
    Rakstniece Karīna Račko sākusi jau darbu pie savas septītās erotiski pikantās grāmatas.
    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē