• Privāti prieki Spēlmaņu naktī

    Spēlmaņu nakts
    Evija Kalnbērza
    13. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem un Facebook
    Spēlmaņu nakts balvas pasniegšanas ceremonija ārkārtējās situācijas dēļ notika Latvijas Televīzijas tiešraidē, bet balvu saņēmēji atradās katrs savā teātrī. Šajā nozīmīgajā laikā atklājās arī vairāki jaunumi aktieru privātajā dzīvē.

    Meitai – astotā diena

    Viens no Spēlmaņu nakts vadītājiem bija Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks, kurš nu jau astoto dienu bija jaunā tēva godā – viņa un Liepājas koncertzāles Lielais dzintars mārketinga vadītājas Santas Margevičas ģimenē piedzima dēls. «Abi ar Santu jūtamies lieliski, ka mūsu komandai pievienojies Pauls,» PDz atzīst Gatis Maliks.

    «Ir absolūti mainījusies dzīves uztvere un atbildība pret sevi un ģimeni. Būt tēvam pagaidām ir, un es ticu, ka arī turpmāk būs, mana iemīļotā no lomām, ja runājam teātra terminoloģijā.» Pauls dzima ģimenes dzemdībās. «Covid-19 sagādāja stresu par to, vai šādas dzemdības būs iespējamas. Par laimi, vīruss šo brīdi mums visiem trim neatņēma – tikām cauri ar testu un sejas maskām. Gaidīšanas laiks gan mums bija mierīgs, jo Covid-19  ierobežojumi atļāva vairāk būt mājās un sagatavoties Paula pasaulē nākšanas mirklim,» saka aktieris.

    Apprecas un saņem balvu

    Par gada kustību mākslinieci, horeogrāfi un dejotāju tika atzīta Elīna Geldiņa, kas mākslas mīļotājiem vairāk zināma ar uzvārdu Lutce. PDz viņa apstiprināja, ka šovasar apprecējusies ar kolēģi horeogrāfu Rūdolfu Gediņu.

    «Ar kāzām laimīgi trāpījām starp abām ārkārtējām situācijām! Varējām nosvinēt!»laimīga ir Elīna.

    Liktenīga sakritība, ka, tiklīdz nomainīja uzvārdu, Elīna tika pie Spēlmaņu nakts balvas. Gluži nejauši viņa uz skatuves pateica: «Beidzot!» PDz viņa atzīstas: «Biju nominēta sešas reizes, bet balvas nebija. Vienmēr šķita, ka darbs ieguldīts milzīgs, bet novērtējuma nav. Vispār nav tā, ka darbs tiek veikts balvas dēļ, bet ir patīkami, ka novērtē.»

    Elīna ar Rūdolfu laikmetīgās dejas horeogrāfiju mācījušies Latvijas Kultūras akadēmijā, dejotāju ceļi krustojušies dažādos projektos, un arī šobrīd viņi kopā strādā pie jaunas kustību un video izrādes Dailes teātrī Ļoti labas minūtes. Pirmizrāde būšot 4. decembrī – diemžēl pagaidām bez skatītājiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē