• Priesteris Mediņš: Mēs nevaram izmainīt nedz pagātni, nedz savus vecākus

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «Ērkšķu» sociālā projekta dalībniece Marija ir sarežģīts cilvēks, kuru tādu izveidojuši prātam neaptveramie bērnības pārdzīvojumi, pašu tuvāko cilvēku nodevība un pāridarījumi.

    Kā atzīst pati jaunā sieviete sarunā ar priesteri Andreju Mediņu, visu piedzīvoto šausmu rezultātā viņa ir izveidojusi ap sevi tādu kā cietoksni – noslēgusies no ārpasaules, nespējīga runāt par saviem pārdzīvojumiem, un, kas pats skumjākais, arī pieņemt un iemīlēt pati sevi.

    Visas negatīvās emocijas, aizdomīgums pret ārpasauli krājas un krājas, līdz izsprāgst uz āru agresijas lēkmēs, kā tas ir jau paspējis notikt arī «Ērkšķu» projektā.

    Sarunas laikā priesterim rodas apjausma, ka patiesībā aiz bravūrīgās ārienes viņa slēpj trauslu dvēseli, un viņš sirds vēlas Marijai palīdzēt:

    «Vienīgais cilvēks, kurš patiesi spēj tevi mīlēt, esi tu pati. Mēs nevaram izmainīt nedz pagātni, nedz savus vecākus, viņi ir tādi, kādi ir. Taču nemitīga viņu analizēšana nepalīdzēs, tā neļaus uzsākt savu jauno, savādāko dzīvi. Ja tu beidzot ieraudzīsi sevī to skaisto cilvēku, kāds tur neapšaubāmi ir, dzīvē viss pamazām sakārtosies.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē