• Porziņģis atradis mīļoto?

    Attiecības
    Barba Medne
    31. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušajā nedēļā izskanēja runas, ka pie Latvijas labākā basketbolista Amerikā viesojas kāda daiļa latviete. Vai tiešām viņam sirdī iekritusi bijusī basketbola kluba VEF Rīga karsējmeitene?

    Pēc traumas sadziedēšanas pagājušajā nedēļā NBA kluba Dalasas Mavericks sastāvā ar uzvaru laukumā atgriezās Kristaps Porziņģis. Taču tā nebija vienīgā ziņa, ko šajās dienās apsprieda Porziņģa fani.

    Runā, ka viņam esot jaunumi privātajā dzīvē. Bijusī basketbola kluba VEF Rīga karsējmeitene Laura Vizla nupat Instagram ievietojusi vairākus foto, kuri likuši domāt, ka viņa šobrīd ir Dalasā. Laura publiskojusi bildi, kur redzama smalku apartamentu vannasistabā, un ar seksīgiem foto pareklamējusi sporta zīmolu Adidas, kas ir viens no Kristapa sponsoriem. Tāpat viņa sevi iemūžinājusi arī ASV 35. prezidenta Džona Ficdžeralda Kenedija memoriālajā laukumā Dalasā.

    Lauras vārds saistībā ar Kristapu Porziņģi tika pieminēts jau pērn, jo basketbola zvaigzne regulāri  atzinīgi novērtēja viņas fotogrāfijas sociālajos tīklos.

    Skaistule ir trīs gadus jaunāka par Kristapu, un iepriekš romantiskas attiecības viņu vienojušas ar hiphopa apvienības Olas dalībnieku Žani Pavlovski. 22 gadus vecā latviete trenējusies mākslas vingrošanā un spēlējusi florbolu.

    Tagad pie Lauras foto no Dalasas jau rindojas komentāri ar apsveikumiem par viņas un Kristapa uzplaukušo mīlu. Taču ne Laura, ne Kristaps iespējamo romantisko attiecību izveidošanos nekomentē. Daiļavas paziņas PDz pauda, ka Lauras atrašanās ASV, iespējams, nemaz neesot saistītas ar pašu NBA zvaigzni. Proti, viņa Amerikā ieradusies un brīvdienas Dalasā pavadot kāda Kristapa drauga kompānijā, kurš uz ASV devies, lai redzētu sportista atgriešanos basketbola laukumā un patusētu ar Kristapa brāļiem.

    Bijusī "VEF Rīga" karsējmeitene Laura Vizla Dalasā bija tērpusies dārgu zīmolu apģērbā - "Balenciaga" jakā un "Dior" apavos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē