• Policija no automašīnas konfiscē 1376 nelegālo cigarešu iepakojumus

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Aizvadītajās brīvdienās, 22. februārī, Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, patrulējot Rīgas ielās ar netrafarēto automašīnu, fiksēja kādu Opel markas transportlīdzekli, kurš pārvietojās bez Obligātās civiltiesiskās transportlīdzekļu apdrošināšanas (OCTA). Likumsargi apturēja automašīnu, lai izskaidrotu tās vadītājam, ko viņš ir pārkāpis, kā arī sastādītu administratīvā pārkāpuma protokolu likumā noteiktā kārtībā.

    Brīdī, kad viens no likumsargiem veica pārrunas ar apturēto autovadītāju, otrs Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieks tur pat blakus pamanīja kādu Volkswagen Golf markas automašīnu, pa kuras bagāžas nodalījumu aizdomīgi rosījās kāds vīrietis. Viņš pārcilāja kastes, kurās bija manāmi cigarešu iepakojumi, no automašīnas bagāžas nodalījuma uz automašīnas salonu.

    Likumsargs autovadītāju uzrunāja un palūdza, lai uzrāda automašīnas bagāžas nodalījuma saturu. Pārbaudot transportlīdzekli policists konstatēja, ka transportlīdzeklī atrodas vairākas kastes ar cigarešu iepakojumiem, kuri ir ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.

    Kopumā no automašīnas tika izņemti 1376 nelegālo cigarešu iepakojumi. Tāpat automašīnas bagāžas nodalījumā tika konstatētas vairākas alkoholisko dzērienu pudeles un degvielas kannas. Taču pēc pārbaudes tika secināts, ka tām ir legāla izcelsme.

    Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā lietvedība.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē