• Policija dzīvoklī Talsu novadā atklājusi marihuānas audzētavu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Vakar, 17.februārī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas uz aizdomu pamata par marihuānas audzēšanu veica kratīšanu kāda vīrieša dzīvoklī Talsu novadā, kurā tika konstatēta paštaisīta telts, kura aprīkota ar siltumu, ventilatoriem, termometru un visu, kas nepieciešams marihuānas audzēšanai.

    Likumsargi izņēma 28 polietilēna maisiņus ar izžāvētu zaļganbrūnas augu valsts izcelsmes vielu, iespējams, marihuānu, kasti ar augu stublājiem un lapām, kā arī aprīkojumu un ķimikālijas. Izņemtās vielas ir nosūtītas uz ekspertīzi lai noskaidrotu to precīzu daudzumu.

    Vīrietis iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkohola reibumā un bez tiesībām. Vīrietis savu vainu izdarītajā atzīst un apgalvo, ka viņa nodoms nav bijis marihuānu realizēt – viņš to audzējis paša lietošanai.

    Šobrīd Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par narkotiskās vai psihotropās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu vai audzēšanu. Saskaņā ar Krimināllikumu par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē