• Plastikas ķirurģe Evija Rodke pēc šķiršanās turpina strādāt kopā ar vīru: Kā komanda joprojām esam lieliski

    Attiecības
    Gita Vīksne
    25. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Mūsu laulības dzīves romantika neizturēja savstarpējās enerģijas jaudu,» stāstot par šķiršanos, PDz atklāj plastikas ķirurģe Evija Rodke-Sproģe.

    Plastiskās ķirurģijas un estētiskās medicīnas klīnikas Aesthetica Beauty Clinic līdzīpašnieki Evija Rodke-Sproģe un Māris Sproģis pēc sešiem laulības gadiem izlēmuši turpmāk būt tikai darba kolēģi.

    «Varam apstiprināt, ka mēs ar Māri sapratām – privāti neesam vairs tik harmoniski, bet kā komanda joprojām esam lieliski un jaudīgi,» skaidro plastikas ķirurģe Evija Rodke, kas šā gada sākumā oficiāli šķīrusi laulību ar uzņēmēju Māris Sproģi.

    «Abi joprojām strādājam un arī turpmāk strādāsim kopā kā klīnikas vadības komanda. Tādā ziņā nekas nav mainījies. Diemžēl, kā nereti tas pierādījies, ne visi var ilgstoši būt kopā gan ģimenes, gan intensīvā darba dzīvē.

    Mūsu savstarpējās enerģijas jaudu tagad lietderīgi novirzām tieši klīnikas attīstībai.

    Nupat ir apritējis pirmais mūsu darbības gads. Kopā esam ne tikai rekordīsā laikā uzcēluši Baltijā šobrīd modernāko privāto plastiskās ķirurģijas un estētikas klīniku, bet, neņemot vērā pandēmijas izaicinājumus, gadu noslēdzām ar dubultotu veikto operāciju skaitu.

    Te jāpateicas mūsu kopīgi izveidotajai komandai, kā arī profesionālajiem un klientu augsti novērtētajiem plastikas ķirurgiem, ar ko strādāju plecu pie pleca, – Argutam Keirānam un Ievai Lācei. Esam padomājuši ne tikai par ērtām, moderni aprīkotām un brīnišķīgām operāciju zālēm un kabinetiem, bet arī par apartamentiem viesiem, jumta terasi un pat nelielu dārziņu pagalmā, lai ikviens te justos kā mājās. Mēs kopā ar Māri esam uzbūvējuši šo sapņu klīniku, un to arī kopā turpināsim attīstīt,» apņēmības pilna ir Evija.

    Pēc laulības šķiršanas viņa atteikusies no vīra uzvārda Sproģe un turpmāk godājama kā Evija Rodke.  Pēc gadu ilgas draudzības Evija un Māris laulības gredzenus mija 2014. gada 7. augustā Kolkas ragā klusā ceremonijā, kurā piedalījās vien paši tuvākie radi un draugi. Četrus mēnešus pirms kāzām Māris bildināja Eviju Gibraltārā, bet kāzu ceļojumā jaunlaulātie devās uz Riodežaneiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē