• Pilnmēness plosās! Horoskopi visām zīmēm

    Ezoterika
    Jana Reķe
    10. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    11. augustā pilnmēness ietekme būs jūtama pilnā sparā, bet tās augstākais punkts būs 12. augustā pulksten 4.36.
    Nākamais: Auns

    «Būs novērojama augsta spriedze, strauja notikumu mainība, stipras, radošās, pārsteigumu un spontanitātes enerģijas. Galvenais būs rīkoties ātri, netipiski, atbildīgi, neignorējot gan kolektīvās, gan personiskās vajadzības pēc uzmanības un pašizpausmes. Svarīgākās jomas būs nauda, romantiskās attiecības un bērni.

    Vēlmju, jūtu, ētiskuma un prioritāšu noteicēja Venera uz vairākām nedēļām pārcelsies pie Lauvām. Tā veicinās dārgu gaumi, spilgtu un radoši drosmīgu, pat ekscentrisku jūtu izpausmi, attieksmi, ka vēlaties visu bez kompromisiem. Labs laiks izklaidēm kompānijās, kur varat izcelties. Tieksieties lepoties ar saviem bērniem.

    No 13. augusta enerģijas kļūs maigākas, vedinās pievērsties mierīgai atpūtai un savai jūtu pasaulei. Visu nedēļas nogali būs vērojama spriedze, kur jūsu apziņa konfliktēs ar apkārtējās vides prasībām un pienākumiem.

    Šajā nedēļā būs jāpaveic lieli darbi, jāizmēģina jauni pienākumi, neierastas taktikas, jāspēj sadarboties ar saviem instinktiem un vadīt savus stāvokļus tā, lai spētu iziet jaunā līmenī apziņā un dzīvē kopumā. No 15. augusta sākas ar jaudīgām un konstruktīvākām enerģijām piepildīts laiks,» atzīst astroloģe un astropsiholoģe Jana Reķe.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē