• Pasniedzējs Roberts Putnis iepriecina ar pikantiem foto

    Roberts Putnis
    Anastasija Kuzminova
    15. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Partijas Progresīvie bijušais priekšsēdētājs kopā ar dzīvesbiedru ir pārcēlies uz dzīvi Vācijā un attālināti turpina pasniedzēja darbu Latvijas Kultūras akadēmijā. Beidzamajā laikā viņš par sevi arvien biežāk atgādina ar pikantām bildēm sociālajos tīklos.

    «Pasniedzēja darbs pandēmijas laikā ir tāda jautra lieta. Man ir iespēja būt manās jaunajās mājās Berlīnē, bet vienlaikus arī kopā ar studentiem un kolēģiem Rīgā. (..) Tad nu redzēsim, kuram tas būs lielāks izaicinājums – digitālo lietu pārzinātājiem jauniešiem vai vientuļajam senioram datora ekrānā,» spriež Putnis.

    PDz viņš atklāj, ka nupat nopircis jaudīgāku datoru un apgūst daudz jaunu tehnisku nianšu. «Tas, ka iztrūkst komunikācijas, ir bēdīgi. No 80 studentiem Zoom programmā, kur vadu lekcijas, daudzi neieslēdz video un nobijušies klusē. Savu seju parāda vien 20,» stāsta Putnis. Septembrī viņš plānoja klātienē iepazīties ar saviem jaunajiem studentiem, tomēr no šīs domas attiecās, jo pēc atgriešanās no Vācijas bija jāievēro pašizolācija. Tāpēc pagaidām studentiem nāksies samierināties ar tikšanos virtuālajā vidē, un tur Putnis ārpus mācību darba uzdarbojas gana aktīvi un radoši.

    Piemēram, Instagram šoruden pasniedzējs parādījis vairākus pikantus fotomirkļus no savas dzīves. Bildēs viņš nereti ir puskails, bet vairākos kadros īpaši akcentējis savu kājstarpi – sporta zālē, mājās, ceļojumā. Ar šādu kadru viņš ilustrējis arī savas pārdomas par attālināto studiju procesu, izpelnoties ne mazums zobgalību un pat titulu gada skolotājs. «Šāds foto tapa, gatavojoties mācību procesam. Mūsu dzīvoklis ir dienvidu pusē, ir silts, savās mājās es jūtos brīvi un arī sauļojos. Es vispār jūtos brīvi, esot tāds, kāds esmu. Mans Instagram profils atspoguļo to, ko jūtu, un to, kā man klājas.

    Beidzamajos mēnešos par šīm bildēm esmu saņēmu tik daudz pozitīvu komentāru, cik nav bijis 25 gados sabiedriskajā darbā,» uzsver Putnis.

    Viņš neuzskata, ka pasniedzēja darbs būtu pretrunā ar šādiem seksīgiem foto. «Sūdzību par maniem foto nav, ir tikai pozitīvas atsauksmes. Turklāt akadēmiskajā vidē jābūt dažādībai, un seksualitāte arī ir svarīgs punkts. Kā augstskolas pārstāvis es nejūtos korsetē iežņaugts, un man ir iespēja būt radošam un inovatīvam,» teic Roberts un uzsver, ka arī no izglītības iestādes, kur darbojas, iebildumus neesot saņēmis.

    «Profesors Pēteris Laķis Latvijas Kultūras akadēmijā kā pamatvērtību ielika drošu vidi ikvienam, un arī kolēģu vidū valda cieņpilnas un iejūtīgas attiecības. Šo augstskolu vērtēju kā vienu no drošākajām Latvijā arī homoseksuāliem studentiem. Tieši viņi vēršas pie manis pēc padoma dažādās situācijās. Tāpēc arī esmu Kultūras akadēmijā, jo tā ir brīva, nevis formāla vieta. Nevaru iedomāties nevienu kolēģi, kurš varētu diskutēt par cita kolēģa radošumu vai to aizliegt. Neko neētisku vai ļaunu jau es nedaru. Arī kailums kultūras vidē ir pašsaprotams, tomēr esmu ļoti tāls no tā, lai mani foto būtu provokatīvi,» pārliecināts ir viņš.

    Tā ir viņa paša iniciatīva!

    Mārtiņš Kossovičs, partijas Progresīvie dibinātājs un Rīgas domes frakcijas Attīstībai/Par! un Progresīvie vadītājs.

    «Roberts Putnis ir cienījams partijas Progresīvie biedrs. Erotiskos kadrus viņš publicēja savā privātajā sociālo tīklu kontā, un tā ir viņa paša iniciatīva. Viņš šobrīd nav amatpersona, turklāt dzīvo Vācijā, kur, iespējams, ir brīvāka gaisotne. Es izturos ar cieņu pret viņa privāto dzīvi. Pats es šādus foto nepublicēju un negrasos to darīt. Mūsu partijā, kur valda brīva gaisotne, ir vairāk nekā 700 biedru. Tomēr izteikties par kādu konkrētu biedru piestāvētu citai partijai.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē