• Pašmāju slavenību iedvesmojošākie novēlējumi jaunajā 2022.gadā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    16. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    2/5Kārina Pētersone: Jauns amats un prieks par astoņām mazmeitiņām

    Kārina Pētersone: Jauns amats un prieks par astoņām mazmeitiņām

    Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības direktore gada izskaņā tikusi pie vēl viena amata – ievēlēta Rīgas Latviešu biedrības valdē. «Tas man ir interesants darbošanās virziens un zināma atbildība. Šī biedrība ir skaists mūsu tautas mantojums, kas jākopj un jāceļ gaismā,» saviļņota ir Kārina. «Gads man bija bagātīgs visos apcirkņos – darbā un radošajos projektos.» Kā vienu no interesantākajiem viņa min Iedvesmas bibliotēku – projektu Latvijas bibliotēku atbalstam. Šogad vairākas bibliotēkas tiks pie inovatīva, uzlabota dizaina.

    Arī Kārinas Pētersones grāmata Valstsvīrs Anatolijs Gorbunovs par pirmo atjaunotās Latvijas valsts vadītāju, kuram savulaik asistēja Pētersone, pērn veiksmīgi sasniegusi lasītājus. «Var just, ka interese par to bija – cilvēki lasīja, dalījās atsauksmēs,» gandarīta ir viņa.

    Ne mazums prieka Kārinas dzīvē ienes viņas astoņas mazmeitiņas. «Gandrīz visas mazmeitas nodarbojas ar mūziku, daudzas – ar dejošanu, arī zīmēšanu. Divas mazmeitas nodarbojas ar sērfošanu, un viņu drosmi es no sirds apbrīnoju. Arī citi sporta veidi mazbērniem cieņā – slēpošana, slidošana. Vārdu sakot, iet vecmāmiņas pēdās,» priecājas viņa.

    «Ir jāpieņem tas, ko nes šī diena, jāprot priecāties par mazām lietām, tvert mirkli. Arvien vairāk pārliecinos, ka nevar dzīvi plānot tālu uz priekšu. Esmu līdzsvarā un ar prieku raugos nākotnē. To vēlu arī citiem – uzticēties un ticēt sev, dzīvot ar paļāvību. No sirds novēlu labu veselību!»

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē