• Pasaulslavenais reperis A$AP Rocky nākamgad uzstāsies Positivus festivālā

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Flick
    Positivus festivāls 2020. gadā pārsteigs ar iespaidīgāko hip hop mākslinieku, kāds jebkad sniedzis koncertu Baltijā, un kā savu pirmo galveno mākslinieku izziņo A$AP Rocky. Viņš ir daudzu pasaules mūzikas festivālu lielākā zvaigzne un viens no lielākajiem nākamvasar koncertējošiem hip hop māksliniekiem. Positivus festivālā A$AP Rocky uzstāsies pirmajā dienā – 17. jūlijā.

    A$AP Rocky ir viens no hip hop mūzikas virziena noteicējiem. Nepārtraukti pārkāpjot ierastā žanra robežas, mākslinieks iedvesmo savus līdzgaitniekus nepakļauties esošajām normām, bet atstāt savas daiļrades nospiedumus pasaules mūzikas vēsturē. Repera unikālais izpildījums un izteiktais stils nesuši viņam vairākus vērienīgus apbalvojumus.

    A$AP Rocky kļuva par pirmo franču modes nama Dior afroamerikāņu izcelsmes reklāmas seju. Repera otrais studijas albums At.Long.Last.A$AP (2015) pārdots vairāk nekā 1.4 miljons reižu un ieguvis platīna statusu. Kino kritiķu iecienītā filma Dope ar mūziķa dalību tajā pirmajā nedēļas nogalē ierindojās ASV skatītāko filmu Top 5. 2016. gadā A$AP Rocky kļuva arī par MTV Labs radošo direktoru.

    Ņujorkas hip hop žanra lielākā zvaigzne A$AP Rocky paspējis izveidot kopprojektus ar gandrīz visiem lielākajiem sava žanra pārstāvjiem kā Kendrick Lamar, Drake, Frank Ocean, Tyler, The Creator,  Skepta, FKA Twigs, 21 Savage, London On Da Track, Kid Cudi, Gucci Mane, Santigold, 2 Chainz, Yelawolf un apliecinājis arī spēju sajaukt šķietami nesavienojamo un radījis populārus skaņdarbus kopā ar tādiem mūziķiem kā Tame Impala un Moby.

    A$AP Rocky portfolio ir pilns ar vērienīgiem mākslas, modes, kino, televīzijas industriju projektiem. Viņa ilgi gaidītais debijas albums Long.Live.A$AP pie klausītājiem nonāca 2013. gadā ar pavadošo singlu Goldie

    Veiksmīgajam debijas ierakstam sekoja 2015. gada studijas albums At Long Last A$AP, kas ierindojās albumu topu pirmajā vietās. 2018. gadā A$AP Rocky trešais solo albums Testing (2018) ierindojās Billboard 200 albumu 4. vietā. 2019. gada aprīlī A$AP Rocky un Joey Bada$$ ierakstīja kopēju skaņdarbu Too Many Gods, kas tika iekļauts For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones dziesmu apkopojumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē