• Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa uzbur meitai rozā dzimšanas dienu

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    25. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    «Mana Jasmīnīte jau plaukst kā pumpuriņš, nosvinējām 15. dzimšanas dienu,» PDz saka pasākumu rīkotāja, kas savai vecākajai meitai Jasmīnei Gerdai sarīkoja neaizmirstamu ballīti.

    Pasākumu aģentūras Skudras metropole radītāja Gundega Skudriņa, tuvojoties savu bērnu dzimšanas dienām, jau laikus izzina viņu noskaņojumu un izjūtas, lai sagādātu kārtīgu pārsteigumu.

    «Mums ar vecāko meitu vietu un lietu patikšana ir ļoti līdzīga, tāpēc man ir vieglāk viņu saprast. Nesen kopā bijām noskatījušās seriālu Bridžertona, kur ir skaistas kleitas, dekorācijas, romantisks noskaņojums. Gerda jau bija minējusi, ka arī viņai gribas kaut ko skaistu un romantisku,» PDz stāsta Gundega.

    «Nolēmu, ka caur krāsām ātrāk uzziedēs pavasaris, turklāt arī man ap šo laiku gribas kaut ko gaišu un sievišķīgu. Kad krāsas jau ir dabā, tad jau pietiek, vairs to negribas.»

    Gundega atzīst – jaunākās meitas dvīnes Grēta un Gabriela, ieraugot māsas dzimšanas dienas noformējumu rozā toņos – ziedus, sveces un gardumus –, izsaukušās, ka tas viss esot pārāk saldi! Viņas gan izvēlētos melnus akcentus.

    «Taču mūsu mājās ir nerakstīts likums – jubilārs var darīt visu tā, kā viņš vēlas,» piebilst Skudriņa.

    «Svinības mūsu mājās sākas jau no rīta ar dziesmu un apsveikumiem, ar kūku un paštaisītām dāvaniņām. Izgājām meža takas gar Amatas upi. Jaunākās māsas bija izdomājušas pārsteigumu – sacepušas kūkas, un es noformēju visu rozā un gaiši zilos toņos. Dažus gardumus palīdzēja sagatavot arī mūsu draugs šefpavārs Māris Jansons,» stāsta viņa.

    «Gerdas svētkos bijām tikai ģimene – mēs pieci. Esam sapratuši, ka patiesībā nav svarīga ne krāšņa balle, ne ļaužu pūļi. Un šajā dienā jau atkal pārliecinājāmies, ka šaurākā lokā ballīte izvēršas daudz emocionālāka,» atzīst Gundega, kas jau prāto, kādu pārsteigumu aprīlī sagādāt savām dvīnēm. Grēta un Gabriela izteikušas vēlmi kopā uzspēlēt basketbolu. «Nu, labi! Ja viņas tā vēlas, tad arī uzspēlēsim!» vēl vienas skaistas dzimšanas dienas priekšnojautās ir radošā mamma Gundega Skudriņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē