• Pārsteidzoši! Populārā Netflix seriāla Blacklist lielākā intriga aizved uz Latviju

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūnijā noslēdzās populārā Netflix seriāla Blacklist astotā sezona, kurā viena no seriālaja lielākajām intrigām par Reimonda Redingtona izcelsmi un saikni ar FBI aģenti Elizabeti Kīnu aizved uz Latviju. Turklāt slavenais Reimonds Redingtons pasaka, ka Rīga ir brīnišķīga pilsēta, bet Rundāles pils atstāj kaunā Versaļas pili Francijā. 

    Blacklist (Melnais saraksts – tulk. no angļu valodas) ir viens no seriāliem ilgdzīvotājiem, ko apliecina fakts, ka seriāls redzams TV ekrānos jau astoņus gadus (pirmizrāde 2013. gadā). Viena no seriāla lielākajām intrigām visu šo astoņu sezonu garumā paralēli pasaules bīstamāko noziedznieku neitralizēšanai ir FBI aģentes Elizabetes Kīnas un pasaules slavenākā noziedznieka Reimonda Redingtona attiecības, visu laiku paturot noslēpumā, kāda ir viņu patiesā saikne.

    Pēdējās sezonas noslēgumā tiek atbildēts uz daudziem no līdz šim noklusētajiem jautājumiem un tas viss notiek Latvijā!

    – Kas ir Latvijā? Lidmašīnā Reimondam prasa Elizabete Kīna. Viņš norāda, ka apdeguma rēta uz Elizabetes rokas atgādina Baltijas jūras krasta līniju. Vēlāk Reimonds Redingtons, kurš seriālā bieži izcēlies ar savu izsmalcināto gaumi un plašajām zināšanām, saka, ka Rīga ir brīnišķīga pilsēta, Rundāles pils liek nokaunēties Versaļai, un šī valsts ir mājvieta vairāk kā 7000 stārķu pāriem.

    Starp citu, tieši šobrīd Rundāles pilī sācies rožu ziedēšanas laiks. 

    The Blacklist ir amerikāņu noziegumu drāmas seriāls, kura autors ir Džons Bokenkamps. Seriāls tiek pārraidīts kopš 2013. gada 23. septembra.

    Tas vēsta ir par bijušo valdības aģentu un vienu no FIB meklētākajiem bēgļiem  Reimondu «Redu» Redingtonu, kas pēc vairāku gadu slēpšanās padodas FIB, piedāvājot palīdzību ar vienu noteikumu — viņš strādās ar FIB jauno profilētāju Elizabeti Kīnu. «Reds» ir bijušais Jūras kara flotes virsnieks, ASV valdības darbinieks, tiek saukts par «noziedznieku konsjēržu». Viņš atklāj FIB, ka viņam ir saraksts ar augsta profila noziedzniekiem, par kuriem FIB pat nezina. Laika gaitā tiek pakāpeniski atklāts, kāpēc Redingtons strādā ar Elizabeti. Galvenās lomas seriālā attēlo Džeimss Speiders un Megana Būna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē