• Par protokolu viltošanu ceļu policistam piespriež piespiedu darbu

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    20. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa par pārkāpēja protokola viltošanu piemērojusi 100 stundas piespiedu darba Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Speciālo uzdevumu nodaļas jaunākajam inspektoram, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

    Spriedums liecina, ka 2017.gada septembrī apsūdzētais pildīja savus dienesta pienākumus un iepretī Rīgas Centrāltirgus noliktavām apturēja kādu Volvo markas automašīnu, kas pārvietojās pa Krasta ielas sabiedriskā transporta joslu.

    Pēc automašīnas apturēšanas policists norādīja automašīnas vadītājam, ka viņš ir pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus – brauca pa sabiedriskā transporta joslu, un par šo pārkāpumu paredzēts 40 eiro sods.

    Pēc sarunas ar automašīnas vadītāju, izmeklēšanā nenoskaidrotu motīvu vadīts, policists veica dienesta viltojumu, proti, noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu, kurā ierakstīja patiesībai neatbilstošas ziņas.

    Protokolā tika ierakstīts, ka šoferis nogriežoties pa labi uz Maskavas ielu, neparādīja brīdinājuma signālu ar virzienrādītāju. Vadītājam tika piemērots vieglākais sods – brīdinājums.

    Apsūdzētā raksturojums liecina, ka viņš raksturots pozitīvi un ir labi sagatavots darbinieks, kas pārzina darba specifiku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē