• Par 19,5 miljoniem dolāru var iegādāties salu Bahamās

    Pasaulē
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    11. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Concierge Auctions
    Vēlaties savu privāto paradīzi Karību jūrā? Nav problēmu – par 19,5 miljoniem dolāru iespējams iegādāties vienu no salām Bahamu arhipelāgā, vēsta CNN.

    Sv. Endrjū ir lielākā no privātajām salām, ko šobrīd var iegādāties Bahamās. Tās platība ir 730 akri (2,9 kvadrātkilometri) un viss kā pienākas – baltas pludmales un zaļi pakalni. Sala atrodas 10 minūšu kuģa brauciena attālumā no tuvējās lielākās salas ar lidlauku, bet piekrastes ūdeņi ir gana dziļi, lai varētu piebraukt arī ar jahtu.

    Salu ietverošie rifi ir piemēroti snorkelēšanai, burāšanai un makšķerēšanai. Lai arī augstākais salas pakalns ir tikai 12 metrus virs jūras līmeņa, skats no tā ir pasakains, raksta CNN.

    Salu izolē tirgo ASV nekustamo īpašumu kompānija, kuru klienti ir tādas slavenības kā popzvaigzne Šēra un NBA leģenda Maikls Džordans. Lai piedalītos izsolē, nepieciešams iemaksāt 100 000 dolāru, un solīšana sāksies no pieminētās summas – 19,5 miljoni. Pieteikšanās sākas 26. martā un ilgs līdz 31. martam.

    Covid-19 pandēmijas laikā ir ievērojami pieaugusi interese par privātām salām – vietējie Bahamu salu brokeri atzinušies, ka pērnā gada nogale bijusi noslogotākā pēdējo 20 gadu laikā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē