• Paliek bez puiša un ceļojuma — Saimniekšova Lana atklāti par pieredzēto

    Izklaide
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    8. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, FACEBOOK, INSTAGRAM UN PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Vitālijs Djomins no Jaunpagasta šova Saimnieks meklē sievu vēsturē ieies kā melīgākais un gļēvākais dalībnieks – tieši tā viņu raksturo rīdziniece Lana Varlamova, kura bija viena no trim meitenēm, kuru Vitālijs šovā bija izraudzījies par savu potenciālo līgaviņu.
    Nākamais: Neveicas mīlas lietās

    Ceļojumā nebūtu braukusi

    TV3 šova Saimnieks meklē sievu piektās sezonas lielākā intriga beigusies – visi saimnieki izvēlējušies līgaviņas. Un tikai šova skandalozākais dalībnieks Vitālijs Djomins paziņoja – ceļojumā nevedīs nevienu meiteni, bet paliks ar savu draudzeni Lauru. Šādu pavērsienu nebija gaidījis neviens, īpaši jau Lana un Dana, kuras, lai gan šova sākumā izrādījās, ka Vitālijs nav īsti brīvs vīrietis, vairākas dienas pavadīja viņa mājā, cīnoties par puiša sirdi un iespēju doties ceļojumā.

    Kad Lana izdzirdēja Vitālija lēmumu, emocijas ņēma virsroku un meitene izplūda asarās.

    «Tas nebija tāpēc, ka būtu bijusi viņā iemīlējusies. Nē! Vienkārši emocijas lauzās uz āru, ka tāds rezultāts sanāca. Ar Vitāliju ceļojumā tāpat nebūtu braukusi, jo viņa izskats vien jau biedē,» tagad atzīst Lana. Viņa asi kritizē Vitāliju kā saimnieku, kurš ne vien sevi nekopj, bet arī mitekli, kurā dzīvo.

    «Mēs, meitenes, vienmēr bijām sapucējušās, jo apzinājāmies, ka visa Latvija uz mums skatīsies, bet Vitālijam viss bija vienalga. Nu, ko tur var darīt – tāds viņš ir cilvēks,» nopūšas viņa. Lana nebēdā, ka producenti meitenēm, kas bija palikušas pie sasistas siles, ceļojumu nav piešķīruši.

    «Pati biju aizbraukusi uz Stokholmu.Gribēju atpūsties no darba un ikdienas steigas. Biju pārsteigta, cik man daudz ir pielūdzēju. Cilvēki nāca klāt, apmīļoja, izteica komplimentus, atzina, ka dzīvē es izskatos vēl skaistāka nekā TV ekrānos. Tiešām ļoti patīkami. Sajutos slavena,» priecājas Lana.

    Raksta turpinājums:

    Nākamā lapa

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē