• Ostapenko sapelnītos tūkstošus tērēs īpašumam ezera krastā

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    4. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Romāns Kokšarovs (F64)
    Latvijas sportiste pārliecinoši atgriezusies pasaules labāko tenisistu divdesmitniekā. Uzvaras vairojušas arī viņas ienākumus, un Aļona jau izvēlējusies smalku īpašumu Latvijā.

    Aļona Ostapenko investējusi līdzekļus nekustamā īpašuma projektā , kur nolēmusi iegādāties vairākus dzīvokļus jaunā daudzdzīvokļu māju projektā. «Mani piesaistīja trīs lietas – dzīvojamā kompleksa atrašanās vieta Juglas ezera krastā, teritorijas plānojums un ilgtermiņa redzējums. Tuvākajā laikā apmeklēšu jauno īpašumu un sākšu domāt par tā iekārtojumu,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījusi Aļona Ostapenko.

    Viņas pārstāvis Edgars Buļs PDz atzina: «Laiks rādīs, ko viņa ar šiem dzīvokļiem darīs – izīrēs, varbūt pati dzīvos vai arī nākotnē atstās saviem bērniem. Šos dzīvokļus viņa izvēlējusies, balstoties uz profesionālu konsultantu ieteikumiem.» Vaicāts, cik naudas līdzekļu tenisiste ieguldījusi, Buļs sacīja – sadarbības līguma punkti ir konfidenciāla informācija, un vienošanās paredz, ka konkrētas summas netiek izpaustas trešajām personām.

    Dzīvokļu cenas šajā projektā ir dažādas – no 100 līdz 200 tūkstošiem eiro. «Sadarbības partneri piedāvāja labus nosacījumus, tāpēc arī tenisiste izvēlējās ieguldīt šajā projektā,» piebilda Buļs.

    Aļona ir pirmā Latvijas tenisiste, kas ar savu meistarību kortā spējusi nopelnīt vairāk nekā 10 miljonus eiro.

    Patlaban, kad Aļona ir Latvijā, viņa apmetas vai nu pie mammas Jeļenas Babītē, vai arī uzturas savā dzīvoklī Rīgas centrā.

    Šāds skats uz Juglas ezeru Alonai Ostapenko pa logu pavērsies pēc kāda laika.
    Šāds skats uz Juglas ezeru Alonai Ostapenko pa logu pavērsies pēc kāda laika.

    Ostapenko beidzamo nedēļu rezultāti apliecina – Latvijas sportiste atkal ir formā. Februārī Aļona triumfēja Dubaijas WTA 500 sērijas turnīra finālā, uzvarot savu piekto turnīru WTA vienspēļu sacensībās. Finālā viņa pieveica Krievijas tenisisti Veroniku Kudermetovu. Viņa kārtējo reizi iepriecināja fanus Latvijā ar savu cīņas sparu un meistarību.

    Daudzus samulsināja, bet citus sasmīdināja Aļonas izsauciens kortā. Lai izlādētu dusmas, tenisiste skaļi sauca: «Ma..a!» Bijušais basketbolists Valdis Valters norādīja, ka viņa rāda sliktu piemēru jaunajai sportistu paaudzei, vēl kāds atzīmēja, ka līdzīgus vārdiņus spriedzes momentos «izmet» arī citi slaveni sportisti, bet daži priecājās, ka Aļona izvēlējusies tik latvisku lamuvārdu.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē