• Ostapenko diktē modi pasaules tenisā. Neticami, bet šie tērpi top Latvijā!

    Stils
    Gita Vīksne
    Marta Kalniņa
    13. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aļona Ostapenko.
    Foto: ekrānuzņēmums
    Aļona Ostapenko.
    Latvijas tenisa karaliene Aļona Ostapenko priecē ne vien ar saviem sportiskajiem panākumiem tenisa laukumā, bet arī ar tērpiem. Izrādās, jau gadu viņu «ģērbj» nevis pasaulslavenu zīmolu dizaineri, bet gan pašmāju apģērba meistare.

    Tagad pasaulē tenisa modi diktējot Aļona, lai arī virkne konkurenču un modes lietpratēju par tērpiem ir kritiski – tenisiste ģērbjoties kā vecmāmiņa dārza darbos, tērpi neglaimojot sportistes figūrai.

    «Personīgi man neviens nav teicis, ka Aļonas tērpos kaut kas nepatiktu.

    Viņa ir zvaigzne, tādēļ internetā nepārtraukti tiek apspriesta. Komentāros raksta gan labas, gan sliktas lietas. Arī to, ka viņai vajadzētu būt tievākai. Cik zinu, viņa šādus komentārus vienkārši neņem galvā,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzinusi Aļonas tērpu autore Daniela Kočetkova.

    Jau gadu Aļona sacensībās ierodas, tērpusies Latvijas zīmola «DK ONE» kostīmos. Turklāt to dizainēšanā piedalās arī viņa pati. «Aļona man pastāsta, kādas krāsas viņai patīk, un es domāju, kā tās izmantot viņas tērpos. Aļonai patīk viss spilgtais – koši rozā, izteiksmīgi zaļš un dzeltens,» stāsta Daniela.

    Viena no Aļonas tērpu firmas zīmēm ir piedurknes ar volāniņiem. «Sekojam līdzi arī modes tendencēm. Piemēram, vienu brīdi modē bija leoparda raksts, un mēs to izmantojām viņas tērpa detaļās. Daudziem tas bija šoks, jo kaut ko tādu līdz šim bija uzdrošinājusies vilkt tikai amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa,» atzīst Daniela.

    Iepriekš Ostapenko tērpusies pasaulslavenu zīmolu «Adidas» un «Nike» apģērbā, taču tad kādu dienu viņa uzrunājusi Danielu. «Mēs bijām pazīstamas, jo savulaik trenējos tenisā pie viņas mammas. Esmu 13 gadus vecāka par Aļonu, un par draudzenēm mūs īsti saukt nevar. Aļona man vaicāja, vai vēlos pamēģināt uztaisīt viņai tērpu uz Austrālijas atklāto čempionātu tenisā, kas risinājās pagājušā gada sākumā. Atbildēju – protams, gribu! Kā gan no tāda varētu atteikties? Pirmo tērpu kolekciju izveidojām nepilnu astoņu dienu laikā,» atminas viņa.

    Šī sadarbība izvērtusies veiksmīga un turpinās joprojām. «Domāju, ka manā vietā šobrīd gribētu būt daudzi apģērbu zīmoli, taču gala lēmumu pieņem Aļona. Viņai piedāvā ļoti lielas naudas summas, lai viņa uzvilktu mugurā cita zīmola tērpus. Tomēr pagaidām viņa paliek pie «DK ONE»,» gandarīta ir Daniela.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē