• Oriģināla ideja — vīna muca kā viesnīca

    Atpūta
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    15. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: www.schlafen-im-weinfass.de
    Īsts vīna cienītājs, pārfrāzējot latviešu tautasdziesmu, vīnu ēdīs, vīnu dzers un tajā arī muti nomazgās. Un noteikti izmantos iespēju būt tuvāk saknēm. Burtiskā nozīmē.

    Kāda vīna darītava Vācijā, Bādenes reģionā, Zasbahvaldenas ciematiņā, kā naktsmītni piedāvā astoņas vīna mucas, kas novietotas pašā vīna dārza vidū. 8000-litrīgajās vīna mucās ir logs, divguļamā gulta un neliela vannas istaba, kā arī centrālā apkure, tā kā ceļotāji skaisto apkārtni – Hornsgrindes kalnus un Reinas ielejas vīna dārzu ainavas – var izbaudīt arī ziemā.

    Viesi tiek sagaidīti ar pudelīti zekta – vācu dzirkstošā vīna, bet brokastīs ir vīna darītavas saimnieku sagatavots groziņš ar maizi, desu, sieru un augļiem. Viena nakts mucā maksā 168 eiro divām personām.

    Savdabīgo viesnīcu vada Vildu ģimene, kam ienāca prātā ideja par Schlafen in Weinfass (tulkojumā no vācu valodas – gulēšana vīna mucā) . Pasākums ieguvis milzīgu popularitāti – šogad brīvas ir vairs tikai dažas naktis… novembrī!

    Bādene Vācijas dienvidos ir viens no pazīstamākajiem vīna darīšanas reģioniem, slavens ar saviem sarkanajiem un baltajiem Pinot vīniem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē