• Operas solists Krišjānis Norvelis izved meitu pie vīra un dzied viņas kāzās

    Kāzas
    Evija Kalnbērza
    7. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Jūlijā Latvijas Nacionālās operas un baleta solists Krišjānis Norvelis izdeva meitu pie vīra un veltīja jaunajam pārim aizkustinošu āriju.

    Latvijas Nacionālās operas un baleta solista basa Krišjāņa Norveļa meita Zane, kas dzimusi viņa pirmajā laulībā ar Daci Norveli, jau sešus gadus ir kopā ar žurnāla Riga This Week redaktoru Rodionu Ševostovu, un nu viņi oficiāli ir laulāts pāris.

    «Mēs apprecējāmies jau pirms četriem gadiem, toreiz bija kāzas pēc budistu tradīcijām, kas mums abiem ir ļoti tuvas. Šogad šajā pašā datumā – 4. jūlijā – svinējām kāzas Viļānu lauku sētā – vietā, kur esmu uzaugusi,» PDz atklāj Zane.

    «Kad mani vecāki izšķīrās, dzīvoju laukos pie vecmāmiņas, tādēļ nolēmu kāzas svinēt tieši šeit – Viļānos. Tur gan reģistrējāmies, gan sarīkojām viesības.

    Bija mielasts lauku stilā – ar siļķi kažokā, skābiem kāpostiem un kartupeļu biezeni, deserts no lauku zemenēm un torte no lauku olām.

    Bija arī senā tradīcija ar ugunskura taisīšanu – sava ģimenes pavarda veidošanu, kur likām visas kopdzīvei svarīgās lietas, tika arī daudz dejots un dziedāts.

    Spēlēja akordeonists, skanēja īstas latgaliešu dziesmas, kuras izpildīja vietējais Viļānu ansamblis, un tā sastāvā bija arī mana tēta, manas māsas un mana mūzikas skolas skolotāja.» Zani pie improvizētā altāra veda viņas tētis, un kāzu liecinieki bija viņas māsa Adele ar draugu. Kāzās līksmoja arī jaunākais brālis Olivers un māsa Herta no Krišjāņa Norveļa otrās laulības.

    «Tēti grūti piedabūt dziedāt ģimenes pasākumos, taču šajā dienā viņš bija tik priecīgs, ka nodziedāja manu iemīļoto Gremina āriju no operas Jevgeņijs Oņegins, kurai sekoja vēl vairākas citas populāras ārijas,» aizkustināta bija līgava.

    «Viņam ir tik labas attiecības ar manu vīru Radionu, ka tētis mēdz saukt viņu par savu lielo dēlu,» priecājas Zane.

    Kāzās jaunlaulātie saņēma īpašu dāvanu – trīs dažādu noskaņu fotosesijas, ko viņiem sagādāja abu draugi fotogrāfi. Tā visā krāšņumā tika iemūžināta skaistā līgavas kleita no zīmola SolaceLondon, kuru Zane veiksmīgi iegādājās internetveikalā. «Mūsu kāzās fotografēja Miks Užans, Sintija Selicka, Aleksejs Ivanovs un mūsu vedējtēvs Jevgēnijs Pomjalovs, un katrs to darīja savā neatkārtojamā stilā,» priecājas Norveļa meita.

    Zane un Rodions satikās, pateicoties kopējiem draugiem. «Mūs 2015. gadā iepazīstināja draugi fotogrāfs Māris Morkāns un aktrise Marija Šumakova, un mēs iemīlējāmies viens otrā no pirmā acu skatiena,» atceras jaunā sieva. Pēc kāzām pāris devās ceļojumā uz Prāgu, bet, kad būs iespējams, plāno tālāku un eksotiskāku ceļojumu –  uz Taizemi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē