• Olgu Kambalu nošokē meitas izvēlētais uzraksts dzimšanas dienas kūkai

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Tuvojoties plaši izreklamētajai Olgas Kambalas vecāko meitu dzimšanas dienas ballītei, aktuāls kļuvis jautājums par jubilejas torti, tādēļ ģimene ir sarīkojusi vērienīgu degustāciju Holivudas labākajās tradīcijās pie izslavētās kūku cepējas Ilzes Kupčas.

    Tas, ka kūkas nepieciešamas divas, ir skaidrs uzreiz, jo abām māsām dzimšanas dienas ir ar viena gada un vienas dienas starpību.

    “Dzimšanas dienas sakarā viņas allaž ir savā starpā konkurējušas jau no mazām dienām. Kura būs “galvenais jubilārs”, pie kuras īsti ir atnākuši ciemiņi, un tā tālāk. Tādēļ, lai ir pilnīgi skaidrs, ka notikuma galvenās varones ir divas, katrai būs arī sava kūka” – šova “Slavenības. Bez filtra” paskaidro meiteņu māte Olga.

    Sarunai nonākot līdz jautājumam par uzrakstu uz kūkas, Olgai par meitas vēlmi nākas piedzīvot nelielu šoku. Tā vietā, lai izvēlētos kaut ko mīlīgu un pārsaldinātu, jaunkundze izvēlas ironiski dziļdomīgu novērojumu “No brain, no pain” kas, brīvi tulkojot, nozīmē – bezsmadzeņu indivīdiem lielas sāpes un pārdzīvojumi nedraud.

    “Nez, vai tie jaunieši maz saprot, ko tas īsti nozīmē? Bet viņiem laikam šķiet, ka tā ir “kruta” “ spriež apmulsusī mamma. Vai jaunietei izdosies pastāvēt par savu ideju līdz galam? To uzzināsit, ja sekosit līdzi “Slavenības. Bez filtra” tālākajiem notikumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē