• Olga Rajecka skolā tikusi apcelta: Tas ļoti sāpēja…

    Mobings
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Mobings jeb apcelšana skolu vidē ir pietiekoši nopietna problēma, par kuru ilgu laiku diemžēl tika runāts pārāk maz.

    Pēdējā laikā šai ziņā situācija sāk uzlaboties, arvien vairāk cilvēku uzdrīkstas runāt atklāti un psiholoģiskā terora upuriem vairs nav jājūtas tik vieniem un nesaprastiem.

    Par skolas laikā piedzīvoto apcelšanu kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” piekritusi pastāstīt arī tautā iecienītā dziedātāja Olga Rajecka:

    “Es diezgan labi mācījos, man bija panākumi sportā, un pats galvenais – jau skolas laikā dziedāju uz skatuves. Tas daudziem kremta, saņēmu arī netaisnīgu kritiku, visādas piezīmītes.

    Īpaši izcēlās kāda meitene, kas dzīvoja man kaimiņos un līdz ar mazliet vairāk zināja par mūsu mājas dzīvi. Piemēram, ka mamma strādā fermā un es reizēm arī eju palīgā.

    Viņa ienesa skolā to teicienu, apmēram, slaucējas meita, ko tu no sevis esi iedomājusies .. Pusaudžu gados tas ļoti sāpēja, bet no otras puses – šīs meitenes izdarības ļoti norūdīja mani, padarīja stiprāku. Bija viens posms, kad tieši viņas dēļ es nolēmu, ka par kaut ko kļūšu, pierādīšu sevi.”

    Mobinga upura izjūtas nav svešas arī jaunajai dziedātājai Patrišai, kura nu iesaistījusies kampaņā un palīdz citiem skolēniem līdzīgā situācijā. Ko par šo problēmu domā, skatieties šajā video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē