• Olga Kambala satraukusies, ka internetā nopludinās viņas kailfoto

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Turpinot kopīgās mājvietas iekārtošanu, Kambalu ģimenei radusies pārdroša dizaina ideja – izrotāt pāra guļamistabu ar lielformāta mākslas foto izdrukām, kuru autors ir slavenais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un kurā Olga ar Kasparu redzami visai intīmās situācijās.

    Sacīts, darīts – izdrukas ir gatavas un rezultāts abus ļoti iepriecina. Kaspars atzīst, ka mīlas ainu attēli tiešām ir māksla, nekā vulgāra vai nepiedienīga.

    Olga vispār ir sajūsmā kā bērns, kurs dabūjis sen kārotu dzimšanas dienas dāvanu: “Es esmu iepriekš teikusi, ka esmu kā Grinčs, man nepatīk Ziemassvētki un apdāvināšanas tradīcija .. tad lūk, šāda dāvana man liktu savu viedokli mainīt, esmu sajūsmā!” realitātes šovā  “Slavenības. Bez filtra” saka Olga.

    Ir tikai viena nianse, kas dara fotogrāfiju galveno varoni mazliet bažīgu – proti, viņa ir drukas pakalpojuma sniedzējam nosūtījusi diezgan intīmus attēlus, kas paredzēti pāra guļamistabai, nevis, piemēram, publicēšanai internetā.

    Vai drukas kantora darbinieki tiešām rīkosies tik godprātīgi, kā solījuši, un visus atsūtītos attēlus izdzēsīs? It kā nekas neliecina par pretējo, pakalpojuma sniedzēji izskatās uzticami, bet, ja nu tomēr …

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē