• Olga Kambala sašutusi par ūdeļādas kažoku cenām Turcijā: Tas maksā kā labs auto vai mazs dzīvoklītis

    Kažokāda
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    “Piedodiet man visi dzīvnieku aizstāvji, bet es patiešām vēlos ūdeļādas kažoku, un zinu arī, kādu tieši” – riskējot izsaukt savā virzienā ne mazumu negāciju, STV Pirmā! šovā “Slavenības. Bez filtra” atklāti paziņo Kaspara Kambalas dzīves biedre Olga.

    Lai kaut kā nomierinātu sievas nervus pēc plastiskās operācijas plānu izgāšanās un skaļā ģimenes strīda, Kaspars aizvedis Olgu uz viņas sapņu vietu – ekskluzīvu kažoku veikalu.

    Arī Kasparam šis veikals iet pie sirds, jo šeit ir iespēja ne tikai patīksmināties par sieviņu kažokā, bet arī baudīt pa kādam stiprākam dzērienam, ko laipni servē pārdevēja.

    “Man jau palika kauns brīžam, musulmaņu valstī tomēr esam” spriež Olga, taču vēl vairāk par vīra uzvedību viņas prieku par pūkainajiem garderobes izstrādājumiem aptumšo kāds cits apstāklis – to cena.

    Uzzinot šo skaitli, par ar visām piedāvātajām atlaidēm, veselais saprāts ņem virsroku pat tādas prasīgas modes dāmas kā Olga apsvērumos: “Nu jā, kažoku laba auto vai maza dzīvoklīša cenā tiešām reti kurš var atļauties.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē