• Olga Kambala pārsteidz ar paziņojumu: Man patiesībā ir četri bērni

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kaspara Kambalas dzīvesbiedre Olga, kuru šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāji jau labu laiku pazīst kā trīs meitu mammu, nākusi klajā ar visai šokējošu paziņojumu – patiesībā viņai esot arī dēls, par kuru plašākai sabiedrībai līdz šim neko nav stāstījusi.

    Fani jau sākuši trīt mēles – vai patiesi Olga būtu savu ceturto atvasi slēpusi no sabiedrības acīm? Vai varbūt viņa ar to domāja kādu no Kaspara brāļa dēliem, kuri nu kādu laiku dzīvos Kambalu pāra dzīvoklī un ir apgriezuši kājām gaisā Olgas ierasto dienas kārtību?

    Izrādās, nedz viens, nedz otrs. Olga par savu dēlu sauc Ņikitu – pirmā vīra atvasi no iepriekšējām attiecībām. Tagad jau puisim ir 25 gadi, viņš patstāvīgs cilvēks un dzīvo citā pilsētā.

    “Mans pirmais vīrs bija vecāks par mani. Kādu dienu viņš atveda mājās mazu puisīti un paziņoja, ka tas esot viņa dēls, un turpmāk būšot arī manējais. Diemžēl tā sanāca, Ņikitas māte par viņu nerūpējās, un tad nu es uzņēmos mammas lomu. Uz brīdi, kad sāka dzimt manas meitas, man šajā ziņā jau bija pieredze” – tā pirmo satikšanos ar Ņikitu, kurš nu jau ir stalts jauneklis, atminas audžumamma Olga.

    Kā klājas Olgai rūpējoties par tik kuplu ģimenīti, skaties 1188 Play video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē