• Olga Kambala pārmet vīram bijušo sievu lutināšanu: Kā viņš ir lutinājis mani?

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Gatavošanās plānotajai deguna plastikas operācijai, ar to saistītie uztraukumi un kā kronis visam – Turcijas klīnikas atteikums to veikt veselības problēmu dēļ – tā visa Olgai Kambalai acīm redzot bijis par daudz, jo viņas nervi “aiziet pa gaisu”, un STV Pirmā! šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāju acu priekšā iet vaļā līdz šim skaļākais un skandalozākais Kambalu pāra strīds.

    Pēc neveiksmīgā rīta klīnikā Kambalu pāris izlēmis doties uz pilsētu, lai patīkami pavadītu atlikušo dienu.

    Viss sākas ar it kā nevainīgām vēlmju atšķirībām – Kaspars Stambulā ir bijis neskaitāmas reizes un viņam nav interesanti vēlreiz doties garās pastaigās, viņš labprātāk atpūstos pie baseina. Taču Olgai kolorītā lielpilsēta ir jaunums, un viņa vēlas to izstaigāt kopā ar vīru.

    Spriedze abu starpā aug arvien lielāka, tiek piesauktas Kaspara bijušās, un burtiski minūšu laikā jau abi paceltā balsī skaidrojas necenzētiem vārdiem tieši dzīvīgas gājēju ielas vidū.

    “Kaspars man vienmēr stāsta, kā lutinājis iepriekšējās sievas. Un tad man jautājums – kā viņš ir lutinājis mani, ko man tādu nopircis?” – Olga ir saērcināta.

    “Ja viņai nepatīk, ka runāju par bijušajām attiecībām, ja mums ir vienošanās tās nepieminēt, kāpēc viņa pati paceļ šo tematu pilnīgi nevietā” – arī Kasparam ir savs skaidrojums notikušajam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē