• Olga Kambala parāda jaunus kailfoto: Sokolovs nav izvirtulis, bet gan ģeniāls fotogrāfs

    Pikanti
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Slavenības. Bez filtra zvaigzne Olga Kambala šovā pastāstīja, ka agrāk profesionālu fotogrāfu kameras priekšā ir stājusies veļā, taču līdz šim nebija uzdrīkstējusies izģērbties pilnībā, ja vien neskaita pašas uzņemtos selfijus.

    Latvijā slavenais erotiskais fotogrāfs Aleksands Sokolovs esot viņai licis justies tik ērti, ka vairs nav jutusi nekādas šaubas par gatavību šim nopietnajam solim – pēc sarunām divu stundu garumā daiļava novilkusi visas drēbes, ieziedusies ar eļļiņu un darījusi visu, ko fotogrāfs teicis: «Es mainīju savas domas. Sokolovs nav izvirtulis, bet gan ģeniāls fotogrāfs. [..] Man ar viņu bija tāds kontakts kā ar dakteri.»

    Fotogrāfs katrā solī palīdzējis Kambalai atslābināties un justies labi, kā arī stāstījis, kā pareizi jānovieto torss, kājas un rokas, lai veidotos skaists kadrs: «Fotosesijā viņš juta, kādas ir manas robežas. Ja es būtu kaut kāda Parīzes dievmātes jaunava, droši vien būtu šokā, bet es to uztvēru kā mākslasdarbu. Man ir sadaļa arī ar ļoti, ļoti erotiskām bildēm. Varbūt man viss šis bija vieglāk, jo man vispār ir šī nūdisma kaite, jo man patīk mans ķermenis, patīk izģērbties un taisīt pusplikas fotogrāfijas."

    Olga jūsmo, ka viņas ķermenis Sokolova uzņemtajās bildēs ir attēlots bez jebkādiem filtriem vai uzlabojumiem un izskatās izcili: «Tikai eļļa un es.» Z

    Zemāk skaties 1188 Play video no STV Pirmā! šova Slavenības. Bez filtra, kurā fitnesa entuziaste izrāda fotosesijas rezultātu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē