• Olga Kambala: Nekad nebraukšu ar standarta ģimenes auto

    Auto
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    22. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Lielā daļā ģimeņu pie stūres biežāk sēžas vīrs, taču Kambalu saimē ”šofera” lomā biežāk iejūtas sieva Olga. Pats Kaspars Kambala savulaik atzinis, ka ikdienā braucot ar tramvaju vai ejot ar kājām, taču, kad jādodas ārpus Rīgas, viņu ved sieva. Uzņēmēja, fitnesa modele Olga Kambala stāsta, ka šo lomu uzņēmusies labprātīgi un auto vadīšana viņai sagādā prieku, turklāt viņai ir teikšana arī jauna spēkrata izvēlē. Olga dalās savā viedoklī, kas jāņem vērā, izvēloties jaunu auto, un stāsta, pie kāda auto stūres viņa nekad nesēstos.

    Esmu ne tikai sieva, bet arī trīs bērnu mamma, tāpēc, izvēloties jaunu auto, man ir svarīga spēkrata ietilpība. Taču tas nebūt nav vienīgais priekšnosacījums – auto jābūt arī ātram, praktiskam un tajā labi jājūtas ikvienam ģimenes loceklim.

    • Auto kā vieta randiņam

    Viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, izvēloties auto, visnotaļ ir tā ietilpība. Pirmkārt, mēs ar vīru esam gara auguma, tāpēc mazās automašīnās nejūtamies ērti. Otrkārt, izvēlētajā spēkratā ir jājūtas ērti ne tikai mums, bet arī manām meitām. Ja visi kopā kaut kur dodamies uz vairākām dienām, tad mašīnai jābūt tādai, kur varam iesēsties paši un ērti salikt visas nepieciešamās mantas.

    • Gaišs salons un bērni – grūti savienojamas lietas

    Svarīgi ir arī tas, lai spēkrats būtu praktisks. Tas nozīmē ne tikai jau pieminēto ietilpību, kas ir sevišķi svarīgi lielām ģimenēm, bet arī salona krāsu. Visi vecāki zina, ka auto ar gaišu salonu ir ļoti grūti saglabāt tīru, ja tajā ik dienas tiek pārvadāti bērni. Mazās rociņas un kājiņas ātri vien spēj nosmērēt gaišos pārklājumus. Manas meitas ir pusaudžu vecumā, taču arī viņām, piemēram, ēdot mašīnā, gadās atstāt netīrus traipus. Lai pēc katra brauciena spēkratam nevajadzētu veikt ķīmisko tīrīšanu, noteikti dodu priekšroku tumšam automašīnas salonam.

    • Jaudīgs motors noder arī prātīgam braucējam

    Esmu mierīga braucēja un pirms katra manevra veikšanas divreiz pārliecinos, ka tas ir droši, taču arī man ir svarīgi, lai spēkratam būtu jaudīgs motors. Tas dod drošības sajūtu, ka, apdzenot citu auto, pietiekoši ātri tikšu atpakaļ savā joslā. Esmu prātīgais braucējs un gāzi grīdā iespiežu tikai tad, kad ir patiesa vajadzība.

    •  Ātrs, ietilpīgs un uzticams

    Ņemot vērā visus aspektus, esmu sapratusi, ka man vislabāk patīk džipi. Uz citām automašīnām nemaz neskatos. Arī mans sapņu auto ir džips – melns G klases Mercedes. Tas ir ne tikai vizuāli pievilcīgs, bet arī ātrs, ietilpīgs un uzticams. Savulaik, kad meitas bija mazas un bija svarīgi izvēlēties lielu automašīnu, pati sev apsolījos, ka nebraukšu ar standarta ģimenes auto. Tā vietā es izvēlējos liela izmēra amerikāņu džipu, kurā varēju iesēdināt ne tikai bērnus, bet arī viņu draugus un atlika vēl vieta mantām. Arī tagad, kad ģimenē ir divi auto, abi ir džipi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē