• Olga Kambala ar meitenēm dodas izklaidēties: Manā jaunībā klubos gāja jautrāk

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kamēr Kaspars Kambala atjauno miesas un gara spēkus savā “lauku retrītā”, Olga nolēmusi laiku velti netērēt un izdarīt ko tādu, ko kopš apprecēšanās nav sanācis teju nemaz – piektdienas vakarā meiteņu kompānijā “doties ielās”!

    Covid ierobežojumi gan tobrīd vēl nav atcelti, sabiedriskās vietas strādā līdz tikai līdz 23:00, tādēļ ceļā jāpošas laicīgi.

    Aši tiek sarunātas “partners in crime” – Katrīne Sauliete un viņas māsa, taču ar vietas rezervāciju rodas maza aizķeršanās. Acīm redzot pēc garajiem mājsēdes mēnešiem tauta uz vakarēšanu ārpus mājas ir kā traka, un atrast brīvu galdiņu nekur neizdodas.

    Pēdējā mēģinājumā Olga tomēr izspēlē savu trumpi “Bet, ja nāks Kaspars Kambala ar kundzi, vai tad galdiņš atrastos?” Jā, tas nostrādā, galdiņš krodziņā meitenēm ir, un darbinieki pa burzmu pat neesot pamanījuši, ka Kaspara tur nemaz nav!

    Vakars Olgas vērtējumā izdevies jauks, bijis forši satikt ilgi neredzētās draudzenes un meitenīgi paklačoties.

    Tomēr, kā raidījumam “Slavenības. Bez filtra” atzīst fitnesa un skaistumkopšanas entuziaste, viņas jaunības dienās Rīgas naktsdzīve situsi daudz augstāku vilni – meitenes pucējušās vairāk, dejas bijušas trakākas, un reizēm nav bijis prognozējams, kur attapsies no rīta. Tagad draudzeņu kompānijai viss tā pa zolīdo, kā pieaugušiem cilvēkiem.

    Nezin, vai tur vainojami Covid ierobežojumi vai vienkārši – paaudžu, vērtību un paradumu maiņa, bet kaut kā garlaicīgāk viss esot kļuvis.

    Pie spoguļa pošoties iziešanai, Olga Kambala «1188 Play» video arī atsauc atmiņā kādu amizantu ar Katrīni Saulieti un skaistumkopšanu saistītu epizodi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē