• Novikova dzimšanas dienu svin kā karaliene – mīļotais Šveicē sarīko pārsteiguma ballīti

    Jubilāre
    Evija Kalnbērza
    1. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Dziedātāja vairākus gadus dzīvoja Šveicē, un nu pēc pusotra gada dzīves Latvijā ir tur atgriezusies. Viņa devusies pie sava drauga, un abi karaliski nosvinējuši Lolitas dzimšanas dienu.

    Dziedātājas Lolitas Novikovas īstā dzimšanas diena ir 26. jūlijā, un šogad nekāda lielā svinēšana nebija plānota. Nesen dziedātāja devās uz Šveici pie sava mīļotā vīrieša, kura vārdu joprojām neatklāj, un viņš Lolitai sarīkoja pārsteigumu par godu viņas 57. jubilejai.

    Dziedātāja, kura daudzkārt paudusi domu, ka dzīve tikai sākas pēc piecdesmit, PDz stāsta: «Mans draugs noorganizēja, kā viņš pats izteicās, official birthday’s celebration – oficiālās dzimšanas dienas svinības. Viņš juta, ka esmu nedaudz uz viņu apvainojusies, un noorganizēja mums abiem braucienu uz Šveices kalnu kūrortu Leikerbadā. Tā ir vieta, kur pirms deviņiem gadiem mums bija trakā iepazīšanās nakts – manu draugu tur mēģināja apzagt, un es notvēru zagli.»

    «Mēs pavadījām kopā diennakti, viens par otru neko nezinot. Zināju tikai viņa vārdu, un viņš – manu. Vēlāk par šo notikumu uzrakstīju dziesmu,» atceras Lolita.

    Kad saņēmusi piedāvājumu doties mazā svētku ceļojumā, viņa draugam vaicājusi: «Kas tad tā par dzimšanas dienu mēnesi pēc īstās?»

    «Uz to viņš man jautri atbildēja, ka Anglijas karaliene svin savu dzimšanas dienu divas reizes – pirmo reizi īstajā datumā, bet otro tad, kad sabrauc viesi. Un šo otro reizi sauc par karalienes oficiālajām dzimšanas dienas svinībām. Man šī ideja ļoti iepatikās. Un, protams, kā vienmēr, viss tika noorganizēts ideāli,» priecājas dziedātāja.

    Mīļotais viņai sarūpējis visu, kas Lolitai patīk, – dāvanas, spa, gardas vakariņas, šampanieti un karstu nakti ar dejām un ne tikai…

    Kad dzimšanas diena bija godam nosvinēta, dziedātāja ļāvusi mīļotajam iejusties fotogrāfa un operatora lomā, jo grēks būtu neizmantot Šveices pasakainos skatus jauna videoklipa filmēšanai. «Paspējām filmēties kalnos. Vēl maijā strādāju studijā ar vairākiem dziedātājiem, ierakstot Germana Gorenšteina dziesmu V dobrij putj. Kadri no manas dzimšanas dienas būs tās videoklipā. Mans draugs ļoti bieži ir gan mans personīgais fotogrāfs, gan operators,» lepojas Novikova.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē