• Noskaties pirmos kadrus no spēlfilmas Jelgava 94!

    Izklaide
    Ziņu aģentūra LETA
    5. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pēc Jāņa Joņeva romāna motīviem topošās spēlfilmas Jelgava 94 pirmizrāde gaidāma šā gada septembrī.

    Jura Podnieka studija informē, ka filmas pirmizrāde gaidāma 18.septembrī, bet no 20.septembra filma būs skatāma kinoteātros visā Latvijā.

    «Filmas stāsta centrā ir 14 gadus vecais Jānis, Jelgavas puika ar zubra līmeņa mācību sasniegumiem, kurš cenšas būt neviena nepamanīts. Tomēr iemīlēšanās klasesbiedrenē Kristīnē un nejauši iegūtie draugi Nāve un Zombis neatgriežami aizsāk jaunu lapaspusi Jelgavas tīneidžera dzīvē – ir jāspēlē grupā, jāklausās metāls, vajadzīgas īstās drēbes un galu galā līdz asarām jānoved skolotāji un vecāki.»

    «Tas ir laiks, par kuru pieaugot, ļoti iespējams būs kauns, bet tikpat iespējams tas izrādīsies pats labākais dzīves periods. Filmas stāsts risinās uz 1994. gada notikumu fona – cietumnieku izbēgšana Jelgavā, mūzikas ierakstu nelegālais tirgus, Kurta Kobeina nāve,» par filmu stāsta tās veidotāji.

    Filmas režisors ir Jānis Ābele, scenārija autors – Matīss Gricmanis, operators – Aigars Sērmukšs, mākslinieks – Aivars Žukovskis, producente – Antra Cilinska.

    Šī būs debijas filma jaunajiem aktieriem Bruno Biteniekam, Aleksim Tauriņam, Endijam Žukam un Elizabetei Zviedrei, bet filmā piedalās arī tādi pazīstami aktieri kā Andris Keišs, Guna Zariņa, Ieva Puķe, Kaspars Gods, Māra Ķimele, Elīna Vaska, Jānis Jarāns un citi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē