• Normunds Jakušonoks skaidro, kāpēc tā arī nav apprecējies

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mūziķis un uzņēmējs Normunds Jakušonoks, kuru vairums publikas pazīst kā omulīgu joku plēsēju, raidījumā “Kad viņas satiekas” diezgan strikti atzīst, ka ne tikai profesionālajā, bet arī privātajā dzīvē ir perfekcionists ar tik augstām prasībām, ka neviena sieviete līdz šim tām nav spējusi atbilst un tādēļ joprojām nav nokļuvis precēta vīra godā.

    Ar viņu esot gana grūti sadzīvot, turklāt darba specifikas dēļ sievietei būtu jāsamierinās, ka kopīgi svētki pārim izpaliks. Tiesa, tai pati laikā mīklaini piebilst – kas zina, varbūt 60 gadnieku krīze likšot izšķirties par labu laulībām. 

    Kā zināms, Normunds vairāk nekā 20 gadu garumā ir attiecībās ar dziedātāju Daigu Petkeviču, un viņš priecājas, ka mīļotā sieviete ar jautājumiem par kāzām nav “uzplijusies.”

    "Viņa ir ļoti gudra sieviete un pratusi mani saturēt. Tikko kā es gribētu kādu solīti kaut kur spert, tā mani noliek vietā. Esmu no tiem – ja man nelaiž tajā spēļu zālē, es neeju. Ja man neļauj, dzert – es nedzeru.

    Ja nelaiž iet pie citām sievietēm, tad arī neeju. Esmu paklausīgs,” ne bez humora saka Jakušonoks un piebilst, ka nespēj izskaidrot, kāds ir abu attiecību stūrakmens, taču skaidrs ir viens – tas ir tieši tāds, kāds abiem ir nepieciešams.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē