• No olimpiādes uz kāzām – apprecas Toms Skujiņš un Ebigeila Maikija

    Kāzas
    Gita Vīksne
    27. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Dažas dienas pēc dalības Tokijas olimpiskajās spēlēs Latvijas vadošais riteņbraucējs apprecējās – par sievu viņš apņēma amerikānieti, kas arī ir profesionāla riteņbraucēja.

    Izcīnījis 30. vietu olimpisko spēļu individuālajā braucienā, Toms Skujiņš steidzās uz Latviju, kur viss jau bija sagatavots, lai viņš mītu gredzenus ar amerikānieti Ebigeilu Maikiju. Vēl 28. jūlijā carnikavietis veica 44,2 kilometrus garo trasi Japānā, no kuras daļa veda pa Formula 1 sacīkšu autotrasi, bet jau augusta pirmajās dienās teica jāvārdu draudzenei, ar kuru kopā ir vairāk nekā sešus gadus.

    2. augusta rītā sociālajos tīklos Ebigeila bija ierakstījusi, ka ir liela fane ne tikai latviešu riteņbraucējam, bet arī amerikāņu popzvaigznei Teilorei Sviftai.

    «Šorīt izbaudu pēdējās stundas, pirms uzzināšu, vai Teilore Svifta ir saņēmusi visus sešus kāzu ielūgumus, kurus viņai nosūtīju, un izvēlējusies nesniegt man uz tiem atbildi, jo grib ierasties mūsu kāzās kā pārsteigums,» rakstīja Ebigeila. Jau vēlāk sociālajos tīklos viņa dalījās arī ar vairākiem īsiem mirkļiem no kāzu dienas, kuros redzama, tērpusies baltā kleitā ar ziedu vainagu galvā.

    Viņa neslēpa, ka pēc kāzām savējam pievienojusi vīra uzvārdu un nu godājama par Ebigeilu Maikiju-Skujiņu.

    Jau pirms diviem gadiem Ebigeila virtuāli informēja, ka Toms viņu bildināja, un atrādīja saderināšanās gredzenu.

    «Mīlu viņu vairāk, nekā vārdi spēj izteikt, un tagad varu mēģināt to viņam nodot katru dienu visas mūsu dzīves garumā,» saņemot bildinājumu, toreiz pauda Ebigeila.

    Ar mīļiem, Tomam veltītiem vārdiem amerikāniete publiski dalījusies arī šovasar, mazliet novēloti suminot mūsu riteņbraucēju 30. dzimšanas dienā: «Es gan dažas dienas kavēju, bet nevaru palaist garām iespēju samulsināt Tomu ar viņa dzimšanas dienas sakarā veiktu virtuālu ierakstu. Pirms divām dienām šis izskatīgais vīrietis sasniedza 30 gadu vecumu.

    Tas ir nereāli! Jūs jautāsiet, kā viņš saglabā šo savu jaunības mirdzumu? Tā ir viņa nebeidzamā humora izjūta un spēja priecāties pat visgrūtākajos brīžos. Iespējams, ka tā ir arī ģenētika.

    Tom, tu esi izmainījis veidu, kā es redzu šo pasauli.

    Tu esi dāvājis laimi un iedvesmu tik daudziem cilvēkiem. Tu esi patiesi neparasts cilvēks, un es katru dienu esmu pateicīga, ka varu savu dzīvi pavadīt kopā tieši ar tevi. Paldies, ka tu vienmēr esi gatavs klausīties Teiloru Sviftu un uzmundrini mani brīžos, kad jūtos nomākta. Paldies par to, ka esi saprotošs un līdzjūtīgs, ka nekad nemaini to, kas esi savā būtībā. Un es atvainojos, bet vai ar katru gadu tu izskatīsies aizvien labāk? Es tevi tik ļoti mīlu!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē