• No cietuma pa taisno uz šovu… Viņa sēdēja par līdzdalību slepkavībā!

    Kino un TV
    Zane Piļka- Karaļeviča
    15. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Madara.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Madara.
    Šodien sāk rādīt sociālā projekta «Caur ērkšķiem uz…» 5. jubilejas sezonu, kurā viena no dalībniecēm ir Madara, kas vairāk nekā piecus gadus nosēdējusi cietumā.

    Madarai bija tikai 18 gadu, kad viņa nonāca cietumā. Tur bijusi gandrīz sešus gadus, par labu uzvedību viņa nupat priekšlaicīgi atbrīvota.

    Madara teju taisnā ceļā no cietuma devās uz šovu, lai savaldītu savu šerpo raksturu un vairs neatgrieztos aiz restēm. «Man gan neizdevās, jo pirmajā dienā jau atgriezos cietumā. Mūs visas šova dalībnieces aizsūtīja uz Olaines cietuma Atkarīgo centru. Nebija patīkami,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic viņa.

    Izciešot sodu ieslodzījuma vietā, jauniete noskatījusies visas šova sezonas. Tāpēc, kad saņēmusi vēstuli no producentes, bijusi sajūsmā: «Mans sapnis piepildījās! Šovā gribēju iemācīties savaldīt savu impulsivitāti, pārlieku lielo emocionalitāti, kas man traucējusi dzīvot. Un man izdodas. Esmu kļuvusi daudz mierīgāka.»

    Cietumā karstasinīgā tumšmate pavadīja piecus gadus un piecus mēnešus. Uz jautājumu, par kādu noziegumu sodīta, meitene ir atklāta – tā bijusi slepkavība. Viņa gan piebilst:

    «Pati nevienu nenogalināju. Esmu līdzdalībniece. Vienkārši tur biju un slēpu pēdas…»

    Madara atzīstas – dzīve brīvībā nemaz nav šķitusi tik salda, kā viņa gaidījusi: «Pirmajā dienā, kad iznācu no cietuma, raudāju un gribēju atpakaļ. Nesapratu, kā tagad brīvībā vispār dzīvot.» Pie cietuma vārtiem viņu sagaidīja brālis un mamma. Uzzinot, ka Madara piekritusi dalībai šovā, mamma to neatbalstīja. «Man ir ļoti sliktas attiecības ar māti, un šovā pats grūtākais, kas man bija jāizdara, – jāpiedod viņai. Tagad man ir ļoti viegli dzīvot. Taču esmu pārtraukusi jebkādas attiecības ar šo cilvēku.»

    Šovs Madarai esot dāvājis arī ko ļoti skaistu. «Es tajā satiku mīlestību. Iemīlējos pirmo reizi mūžā, un šobrīd esmu laimīga. Es gan neatklāšu, kas tā ir par meiteni, taču viņa nav no dalībniecēm,» noslēpumaina ir Madara.

    Ziņas par citām šova dalībnieciem lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Atceroties tikšanos ar karalieni: Vīķe-Freiberga nebija vēl redzējusi tik draudzīgu sievieti. Vējonis stāsta, kā ciemojās viņas pilī. Gombergs pirms tikšanās nomet 30 kg
    • Laima Vaikule aizvadījusi pēdējo koncertu Latvijā. Pirmo reizi arī runā par veselības problēmām
    • Linda Mūrniece: Ministrs Pabriks pateica, ka mūsu vieta ir virtuvē! Vai tiešām sievietes armijai nav derīgas?
    • Jaunā mīļotā mūziķim Normundam Pauniņam dāvājusi bērnu
    • Kā apprecējās režisore Laura Groza
    • Aijai Strazdiņai mājās atkal milzis! Atvests no Kazahstānas
    Privātā Dzīve nr37

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē