• Nikolajam Puzikovam pielūdzēja nes tortes – viņš tās baidās ēst

    Pielūdzēji
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Viesojoties kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi,” Nikolajs Puzikovs atklājis, ka tuvāko divu gadu laikā ir apņēmies atrast sev līgaviņu un iestūrēt laulības ostā.

    Kamēr dziedošais policists vēl ir īstās un vienīgās meklējumos, viņa sirdi cer iekarot kāda romantiski noskaņota fane, kura savu elku regulāri iepriecina ar tortēm un rožu klēpjiem.

    “Katru reizi, kad pabeidzu maiņu, man dežurants zvana – Nikolaj, tev atkal torti atnesa. Es gan vienmēr esmu baidījies tās ēst, taču mani kolēģi gan kūkas apēd ar gardu muti,” atklāj Nikolajs, piebilstot, ka kopā ar tortēm viņš no savas talanta cienītājs saņēmis arī ziedus un mīļas vēstulītes.

    Iekārojamo vecpuisi fanes pārsteigušas arī iepriekš. Īpaši Nikolajs atceras savu pirmo solo koncertu Kuldīgas pusē, kuru par brīnumu klausīties bija sanākušas tikai sieviešu kārtas pārstāves.

    Tolaik, gan māksliniekam bijušas vien pāris dziesmas, ar kurām priecēt pielūdzēju sirdis, tāpēc tās arī koncertā tikušas “laistas pa riņķi.” Savukārt pēc koncerta fanes vēlējušās ar Nikolaju nofotografēties un stāvējušas rindā pēc autogrāfa.

    Turklāt dažas drosmīgākās pat pārsteigušas jauno dziedātāju ar vēlmi autogrāfu iemūžināt sev uz krūtīm.

    “Es biju puika, divdesmitgadīgs čalis, kurš tolaik domāja – ak dievs, kur esmu nokļuvis! Nebija jau tā, ka man nepatika – dāmu uzmanība, protams, glaimoja,” jokojot saka Nikolajs un atklāj, ka fanu drosmīgo lūgumu tolaik esot bez vārda runas izpildījis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē