• Nika Linde par skaistuma ideāliem: Tu esi 1,56 m gara, bet gribi izskatīties kā 1,7 m meitenes

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Sievietes nekad nebūs līdz galam apmierinātas ar savu izskatu – tam ar zināmu pašironijas devu piekrīt visas raidījuma “Sieviete. Personīgi” diskusijas dalībnieces.

    Trenere Nika Linde – sievietes mēdz sekot nereālistiskiem skaistuma ideāliem

    Sievietes nekad nebūs līdz galam apmierinātas ar savu izskatu – tam ar zināmu pašironijas devu piekrīt visas raidījuma “Sieviete. Personīgi” diskusijas dalībnieces. Kādai nepatiks ķermeņa formas, kāda vēlēsies ķirurģiski uzlabot degunu, bet cita – nu vismaz kārtējo jauno kleitu.

    Fitnesa trenere Nika Linde ir novērojusi, ka dažkārt sievietes viņas treniņos vēlas sasniegt nereālistiskus skaistuma standartus, nesaprotot, ka ļoti daudz ko nosaka arī tas, kas ķermenim dots no dabas.

    “Tagad ir populārs tas stereotips – tievas kājas, liels dibens un tievs viduklītis. Pie manis atnāk meitene un rāda foto – lūk, es gribu izskatīties kā viņa. Es saku, nu paskaties – tā meitene ir vismaz 1,70 gara, bet tu esi 1,56. Nu kā tu vari būt kā viņa?

    Arī – pie dibena formas treniņos var piestrādāt, tonizēt, pacelt augstāk, taču tās garās, tievās kājas, kas varbūt ir kaimiņienei – tās tiek dotas ģenētiski. Mums jāsaprot, ka katrai vienkārši ir atšķirīgs ķermenis, un tas jāpieņem!”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē