• Nika Linde par kopdzīvi ar vardarbīgu partneri: Viņš draudēja fiziski izrēķināties, kaitēt maniem vecākiem

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Simpātiskā hipnoterapeite un Mastermaind moderatore Nika Linde šobrīd dzīvo laimīgās attiecībās, ir divu bērnu māmiņa un kopumā atstāj spēcīgas un par sevi pārliecinātas sievietes iespaidu. Taču, kā viņa atklāj STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, lai līdz tam nonāktu, viņai bijis jānoiet sarežģīts sevis apzināšanās ceļš.

    Jaunība Nika divus gadus bija iesaistīta attiecībās ar zemisku un vardarbīgu partneri, kurš bijis arī lielisks manipulators.

    “Man tas cilvēks sākumā vispār nepatika, nu nemaz. Bet ar savu uzmanību, neatlaidību viņš panāca, ka sāku ar viņu tikties.

    Kad mums regulāri izrāda uzmanību, mēs sākam justies īpašas un arī otru cilvēku sākam redzēt savādāk. Taču, tiklīdz panācis savu, viņš momentā parādīja savu īsto būtību.

    Sāka noniecināt visu, kas esmu un ko daru. Bija nenormāla greizsirdība un kontrole, viņš prasīja pilnīgu pakļaušanos. Ja iebildu, viņš draudēja fiziski izrēķināties, kaitēt maniem vecākiem.”

    Viņa raidījumam arī uztic stāstu, kā izdevies izkļūt no šīs neapskaužamās situācijas un kas bija lūzuma brīdis, kad sapratusi – nē, man vairs nav no viņa bail. “Es beidzot izcīnīju sevi tajās attiecībās” -  tā Nika Linde.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē