• Neprāts! Šis pārītis apsteidza Donu…

    Mūzika
    Gita Vīksne
    24. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Duets "Neprāts".
    Foto: No privātā arhīva
    Duets "Neprāts".
    Raidījuma 4. studija vadītājs Aleksandrs Tuguševs ar daiļo farmaceiti Signiju Taraņenko iepazinās trijos naktī. Abi kā duets «Neprāts» piedalījās šovā «X Faktors», ierakstīja savu pirmo radio hitu un pat pārspēja topā Donu.

    Aleksandrs atklāj: «Mēs iepazināmies pirms trim gadiem, naktī uz 13. februāri pulksten 3.17. Tā esam izrēķinājuši laiku, kad piegāju pie Signijas. «Tā bija Zelta mikrofona ballīte. Es tur biju saistībā ar šovu X Faktors.  Ar grupu Bujāns izpildījām dziesmu Tu esi labākais,» atminas Signija.

    «Bet es sēdēju skatītāju zālē kā Radio Skonto darbinieks. Pēc tam Signija gāja uz afterpārtiju kopā ar grupas Carnelian meitenēm, bet es – ar radio kolēģiem. Skatījos uz viņu visu vakaru un nevarēju saprast, kāpēc. Viņā bija kaut kas tāds… Kad gāju prom no ballītes, pēkšņi atkal ieraudzīju Signiju. Piegāju klāt, iepazīstināju ar sevi un pateicu viņai – man ir sajūta, ka esmu iemīlējies,» atceras Aleksandrs.


    «Neslēpšu, Aleksandra kompliments mani nobiedēja,» saka Signija.

    Taču tonakt viņš daiļajai svešiniecei un viņas draudzenēm apmaksāja taksi uz Iecavu. Drīz vien viņi jau bija pāris. Pēc piedalīšanās šovā «X Faktors» Aleksandrs un Signija nolēma turpināt piepildīt savus sapņus. «Man patīk tas, kā viens otru papildinām.  Liekas, ka, dziedot divatā, mūsos ir lielāks spēks. Arī ikdienā viens otru padarām labāku,» teic Signija. Viņi ierakstīja savu pirmo radio hitu, un panākumi nebija ilgi jāgaida.

    «Divas nedēļas mūsu dueta Neprāts pirmā dziesma Ļauj vēlēties ierindojās Latvijas Radio 2 ētera visvairāk spēlētāko dziesmu topa 2. vietā. Neprāts, bet mums izdevās apsteigt gan Dona dziesmu Tavs pieskāriens, gan Daumantu Kalniņu un grupu Apvedceļš. Mums bija sapnis uztaisīt radio hitu, un tas izdevās. Jūtamies pagodināti būt starp šādiem māksliniekiem,» tā Aleksandrs.

    Pāris jau pabijis Spānijā, kur uzņēma dziesmas videoklipu, un gatavojas savu pirmo koncertu, kas būs Salaspilī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē