• Nedēļa jau sākas šerpi! Horoskops visām zīmēm no 19. līdz 25. jūlijam

    Ezoterika
    Jana Reķe
    18. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    «Šīs nedēļas sākums būs šerps, lai gan pilnmēness jau ir aiz muguras, tādēļ nesēdiet uz vietas, labāk kārtīgi parosieties. Līdz pat 11. augustam izjūtās būsiet jūtīgāki un noslēgtāki. Piemitīs dabiska vēlme kaut ļoti svarīgu un dārgu nosargāt no svešām acīm,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst astroloģe, astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Miers un harmonija dabiski atjaunosies, pavadot laiku kopā ar tuvākajiem. Sievietes kļūs maigākas, uztverošākas, plūstošākas un intuitīvākas, labprāt saimniekos un rūpēsies par sirdij tuvajiem. Vienīgais izņēmums – ja būs kāds tuvais jāaizstāv vai jāpasargā.

    No 19. jūlija līdz 4. augustam domas būs pievērstas izklaidēm, hobijiem, bērnu jautājumiem un radošumam. Piemitīs izteikta tendence izcelt sevi, varbūt pat palielīties, tādēļ sarunās, pārrunās un citu veidu domu apmaiņā esiet uzmanīgi, sniegto informāciju un idejas droši daliet vismaz uz pusi.

    Savukārt, ja jums ir jāuzstājas, jādalās ar skaistiem un iedvesmojošiem vārdiem, ja ieceres realizācijai ir vajadzīgs, lai jūs būtu pārliecināti par sevi – šis tam būs īstais laiks.

    No 22. jūlija, kad sāksies Lauvas zīme, ir īstais laiks mirdzēt un iedvesmoties. Tuvākais mēnesis ir lielisks brīdis, kad izcelt jums raksturīgās dvēseles stīgas, paust savu unikālo un neatkārtojamo dabu. Nebaidieties būt patiesi un īsti pašizpausmē.

    23. jūlijs būs piemērots stratēģiskajai domāšanai. Viegli spēsiet saskatīt likumsakarības, nolūkus. Diena būs piemērota filozofijai, garīgumam, jaunu iespaidu gūšanai un galīgi ne pacietīgam, skrupulozam darbam. Var paslīdēt kāja, sev vai kādam citam sasolīt gaisa pilis.

    Ir īstais laiks mainīt sevi, dzīvi, ieradumus. Atbrīvot sevi no kādiem smagiem pienākumiem vai solījumiem, pārliecības vai stereotipiem, kuri, visticamāk, ir drīzāk pašu izdomāti vai patapināti no citu cilvēku pārliecību sistēmas.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē