• Mūziķis Oskars Deigelis: Tā kā pie friziera aiziet nevar, pie griešanas ķēros pats

    Skaistumkopšana
    Gita Vīksne
    21. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Tik īsi mati man vēl nekad nav bijuši,» PDz atzīstas dziedātājs, kurš neveiksmīgi mēģināja safrizēties, sekojot padomiem internetā.

    «Pienāca brīdis, kad jutu – uz galvas visa kaut kā ir pārāk daudz,» PDz stāsta mūziķis un dziesmu tekstu autors Oskars Deigelis. Pagājušajā nedēļā viņš šķīrās no bārdas un matiem. «Tā kā pie friziera aiziet nevar, pie griešanas ķēros pats. Mēģināju vadīties pēc YouTube atrodamajiem padomiem, kā tikt pie stilīgas frizūras mājās. Ņēmu talkā matu griešanas mašīnīti un cerēju, ka man izdosies. Sāku griezt un drīz vien sapratu, ka man nekas nesanāk. Dzīvoju viens un nespēju nogriezt matus uz pakauša.

    Kad ar mašīnīti jau vairākās vietās biju iebraucis pārāk dziļi, izlēmu – pietiek čakarēties!

    Nodzinu matus uz nullīti. Šis process man neprasīja vairāk par piecām minūtēm. Tagad pat esmu priecīgs, jo ietaupās šampūns,» nosmej Oskars.

    «Līdz šim, dodoties uz frizētavu, matus lūdzu atstāt vismaz dažus centimetrus garus. Tagad tos esmu nodzinis līdz pat galvas ādai,» teic Deigelis un atminas, ka pirms sešiem gadiem bijis garu matu īpašnieks.

    «Toreiz tos varēja pat saņemt astītē. Ziemas periodā gan ar tādiem ir ļoti grūti. Galvā jāliek cepure un, kad to noņem, vairākas minūtes jādarbojas pie spoguļa, lai pēc kaut kā izskatītos,» atzīst Oskars.

    Taujāts, kā šobrīd veicas muzikālajā lauciņā, Oskars atbild: «Jau vairākus gadus mūzika man ir papildu ienākums un hobijs, bez kura nevaru un negribu dzīvot. Taču iztiku pelnu ar citām lietām. Šobrīd vairākos radio topos dzirdama dziesma Parā’ man!, kuru esmu radījis kopā ar jauno izpildītāju Patriku Pētersonu. Arī tagad rakstu dziesmu tekstus gan sev, gan citiem. Pēdējā laikā visvairāk sanāk rakstīt grupai Otra puse.

    Tikko uzrakstīju tekstu arī mūziķim Mārtiņam Ruskim. Ir doma par savas dzeju grāmatas izdošanu. Ceru, tuvāko gadu laikā tas notiks.»

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē