• Mūziķis Miks Dukurs māju uzcēlis savām rokām

    Celtniecība
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Apmēram pirms gada mūziķa Mika Dukura ģimene realizējusi apjomīgu un nozīmīgu projektu – savas personīgās mājas būvniecību. Izpētot iespējamās alternatīvas, Miks secinājis, ka daudz ekonomiskāk būtu lielu daļu darbu veikt paša rokām.

    Būvniecības procesā mūziķis iemācījies ļoti daudz jaunu lietu un arī pats sev atklājis, ka dažādi amatniecības un interjera dizaina darbi viņam gan tīri labi padodas, gan arī patīk un sagādā baudu.

    “Ja es nebūtu mūziķis, varbūt būtu interjera dizainers” – STV Pirmā! attiecību šovā “Mīla burbulī” atklāj jaunais vīrietis.

    Varbūt šī interese un prasmes viņam mantotas no tēva, kurš arī savulaik savām rokām uzcēlis māju no A līdz Z.

    Arī Mika dzīvesbiedre Laura ļoti novērtē vīra prasmes un nemaz nespēj iedomāties, kāda būtu dzīve, ja par katru mājas jautājumu nāktos zvanīt meistariem.

    Vīrs ir arī liels romantiķis – piemēram, gaitenī izveidojis sienu ar skaisti noformētiem ģimenes fotoattēliem. “Īsts latvietis jau visu var uztaisīt, ja rokas aug no pareizās vietas” – tā Miks, kuram ļoti svarīgi ir arī, lai vide apkārt ir tīra un kārtīga.

    Šai ziņā Dukuru pārim labi saskan – arī Laurai patīkama mājas vide ir nozīmīga, un  kopdzīves gados ir izveidojies optimāls mājas darbu sadalījums, kur katram tiek darbiņš, kas vairāk iet pie sirds.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Dukuru pāris izrāda savu māju, kurā netrūkst nedz plašuma, nedz omulības, bet “Mīla burbulī” skaties ceturtdienu vakaros STV Pirmā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē