• Mūzikas producents Maksims Fadejevs zaudē 100 kg un atklāj diētas noslēpumu

    Uzturs un diētas
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    2. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Vēl pavisam nesen Krievijas mūzikas producenta svars tuvojās 200 kilogramu atzīmei, bet nu no omulīgā vīra pāri palikuši teju tikai kauli un āda.

    Lai atbrīvotos no aptuveni 100 kg liekā svara Krievijas šova Zvaigžņu fabrika 2 producentam un dziedāšanas šova Balss.Bērni mentoram Maksimam Fadejevam bija nepieciešams gads. Pirms mēneša viņš Instagram publicēja fotogrāfiju, kurā uzskatāmi demonstrē, cik ļoti viņš ir notievējis. Bildē Fadejevs redzams savās vecajās biksēs – tagad viņš bez problēmām spēj ietilpt šo bikšu vienā starā.

    Tiesa, ne visi priecājās par Fadejeva panākumiem. Kāds skauģis izteica versiju, ka producents lieto speciālus medikamentus, cits bija uztraucies, ka viņam, iespējams, ir problēmas ar veselību, ja jau viņš tik krasi zaudējis svaru. Fadejevs par šiem minējumiem tikai pasmaida.

    «Es nemaz nezināju, ka mana notievēšana var izsaukt tik daudz strīdu, runu un spriedelējumu. Ziniet, visiem dietologiem, kuri alkst, lai mēs zaudētu lieko svaru, ir savas metodes, taču nez kāpēc tās visas maksā milzu naudu. Tā metode, par kuru es jums tagad uzrakstīšu, neparedz nekādas tabletes, neparedz nekādas speciālas mocības,» Instagram norādīja Fadejevs.

    «Mana diēta ir ļoti vienkārša. Tai nav vajadzīga nauda, galvenais ir nepieciešams noteiktas temperatūras ūdens un noteikti produkti,» pauda viņš, norādot, ka diētas laikā nav jācieš bads.

    Fadejevs atzina, ka no rīta, dienvidū un vakarā izdzer pa 600 gramiem karsta ūdens. «Tam jābūt temperatūrā, lai dedzinātu kaklu. Pēc šādas dzeršanas vairāk par trim karotēm ēdiena nevar apēst,» ar metodi iepazīstināja Fadejevs. Vēl vienu savu noslēpumu Fadejevs minēja vingrošanu, uzsverot – tā viņam ilgst vien trīs minūtes.

    «Un neklausieties dietologus! Citādi viņi mani jau ir norakuši ar pārmetumiem, ka esmu ātri notievējis. Tas nebija ātri. Vidēji es zaudēju astoņus kilogramus mēnesī. Tas tik tiešām tiek uzskatīts par pieklājīgu ciparu,» atzina viņš. Producents ieteica visiem, kuri grib sākt tievēt, nodot hormonu analīzes. Ja ar tām viss ir kārtībā, var ķerties pie svara zaudēšanas, bet, ja nav – sākumā jāsaved kārtībā hormonālais fons.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē