• Mūziķa Denisa Paškeviča māsa apprecējusies ar uzņēmēju

    Kāzas
    Anastasija Kuzminova
    7. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Mūziķa Denisa Paškeviča māsa dizainere un slavenību iecienīta stiliste apprecējusies ar uzņēmēju, ar kuru pandēmijas laikā iepazinās internetā.

    Slavenību stilistes dzīve pandēmijā krasi mainījās – pērn internetā viņa iepazinās ar uzņēmēju Konstantīnu, un jau drīz abi uzsāka kopdzīvi. Mīļotais atbalstīja arī Anastasijas lēmumu izveidot pašai savu galvasrotu zīmolu. «Interesanti, ka par sievu viņš mani sauca jau nedēļu pēc iepazīšanās. Sākumā man bija lielas acis, teicu: «Neesmu tev nekāda sieva!» Tagad tā vairs nevarēšu teikt. Neticēju, ka viss izvērtīsies šādi, bet viņš pierādīja, ka ir nopietni noskaņots,» PDz atklāj Anastasija.

    Gan viņai, gan Konstantīnam šī ir otra laulība, un šoreiz viss esot citādi – viņi netīko viens otru pārveidot.

    «Pirmajā laulībā man bija pārliecība, ka vajag dzemdēt bērnus, darbojās instinkti. Šajās attiecībās valda beznosacījuma mīlestība.

    Viņš man saka: «Mīlu tevi tādu, kāda esi, un, lūdzu, nemainies!» Pat manas sliktās īpašības viņu neuztrauc. Laikam ar savu visaptverošo mīlestību Konstantīns arī iekaroja manu sirdi. Tā ir pieaugušu cilvēku laulība un attiecības, kurās nevajag pielāgoties,» priecājas Anastasija.

    Konstantīns viņu bildināja maijā atpūtas laikā Portugālē.

    «Gribējām klusas kāzas, un bijām nolēmuši apprecēties Itālijā, bet dažādu iemeslu dēļ tomēr izdarījām Jūrmalā. Mans vīrs ir introverts – ārišķīgas svinības viņam nepatīk. Nosvinējām kā pieauguši cilvēki – klusām, turklāt esam spontāni, un rīkot kuplas svinības mums nemaz nebija laika,» atzīstas jaunā sieva. Pāra liecinieki bija līgavas brālis mūziķis Deniss ar sievu dziedātāju Jolantu Gulbi-Paškeviču.

    «Notika tā, kā šobrīd drīkst – 15 minūtes dzimtsarakstu nodaļā kopā ar lieciniekiem. Mūs apsveic un laiž iekšā nākamo pāri. Tāds, lūk, konveijers. Bet mums tas derēja un pat patika, jo negribējām ilgu ceremoniju,» atzīstas Anastasija.

    Svinības plašākam draugu lokam tika sarīkotas nākamajā dienā restorānā.

    «Iztikām bez konkursiem un kāzu vadītājiem. Mūsu kāzās bija dzīvā mūzika – spēlēja mans brālis, bija garšīgs ēdiens, daudz smieklu un dejas,» stāsta viņa.

    Tērpu kāzu dienai Anastasija izdomāja pati – tā bija gaisīga tilla kleita ar izšuvumiem. Laulības gredzenus pāris izvēlējās no juvelierizstrādājumu luksusa zīmola Cartier. Anastasijas pirkstā tagad mirdz zelta gredzens ar astoņiem briljantiem, bet Konstantīna – ar trim.

    «Gredzenu izvēle mums bija vissvarīgākā. Šim jautājumam piegājām nopietni, jo tie tomēr ir uz visiem laikiem,» uzskata jaunā sieva. Apprecoties Anastasija pārtapa par Cepli. «Jaunais uzvārds ir kā jauna dzīves lappuse, tā ir radniecība ar citu dzimtu, tādēļ tā nav joka lieta. Jūtu, ka šobrīd speru pirmos soļus savā jaunajā dzīvē,» saka viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē