• Mr. Kauliņš un Dita Grauda kļuvuši par vecākiem

    Bērni
    Anastasija Kuzminova
    7. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Santa arhīva un privātā arhīva
    7. decembrī pasaulē nāca uzņēmēja, bijušā baņķiera un filmas Meklējot Mr. Kauliņu galvenā varoņa un slavenību vizāžistes atvase.

    «Anna piedzima īstā ziemas dienā – ārā kārtīgi mīnusi, spoža saule un daudz sniega. Tomēr dzemdību komplikāciju dēļ nekas nenoritēja, kā plānots. Mums ar Annu diemžēl bija sarežģīta operācija, un tētis mūs gaidīja slimnīcā,» par to, kā mazulīte nolēma šajā pasaulē ierasties pirms plānotā dzemdību datuma, PDz pastāstīja slavenību vizāžiste Dita Grauda.

    «Esam neizsakāmi pateicīgi Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas personālam par profesionalitāti, rūpēm un sirsnīgo attieksmi. Šobrīd jūtamies labi. Uzņemam spēkus un mīlestību,» saka jaunā māmiņa.

    To, ka Dita ir mazuļa gaidībās, zināja tikai paši tuvākie. Lai gan vizāžiste visu šo laiku aktīvi darbojās sociālajos tīklos un publicēja arī savus foto, viņa pamanījās šo ziņu atstāt aiz kadra. «Vēlējos, lai tas paliek tikai mūsu ģimenei. Man gribējās šo laiku izbaudīt, izdzīvot un arī paturēt sev. Grūtniecības laikā jutos ļoti harmoniski,» atceras viņa.

    Aiz kadra viņa līdz šim atstājusi arī savu mīlasstāstu. Izrādās, meitiņas tētis ir kolorīta un noslēpumaina personība, kura lielu popularitāti iemantoja pēc Prāta vētras mūziķa Kaspara Rogas debijas kino – Meklējot Mr. Kauliņu – izrādīšanas. Dokumentālais stāsts izraisīja plašu rezonansi un tika nominēts Lielajam Kristapam kā labākā debijas filma.

    Filma iznāca pirms diviem gadiem, un vēsta par Rogas labāko draugu baņķieri Guntaru Kļaviņu, kurš pēc sava biznesa kraha pēkšņi nozuda. Kaspars sameklēja Guntaru Āfrikā, kur viņš, lai nolīdzinātu savas ar septiņām nullēm rakstāmās parādsaistības, bija iesaistījies nākamajā bīstamajā avantūrā – strādāja dimanta raktuvēs Sjerraleonē.

    Dita savu otro pusīti satika pirms diviem gadiem viesībās pie kopējiem draugiem. «Es biju redzējusi filmu, bet neko vairāk par Guntaru nezināju. Man viņš šķita ļoti interesants vīrietis, un man patika tas, kā jutos viņa klātbūtnē.

    Es ļāvos mūsu mīlestībai, un Anna ir absolūts mīlestības bērns.

    Viņa bija ļoti gaidīta,» stāsta Dita. Viņas pirmdzimtajai vārds dots par godu Kļaviņa vecmāmiņai.  «Guntars ļoti vēlējās šo vārdu, un tas man šķiet brīnišķīgs. Nevaru iedomāties meitai citu vārdu, Annai tas ļoti piestāv,» piebilst viņa. 

    Vaicāta, ar ko tagad nodarbojas viņas mīļotais vīrietis, Dita saka – Guntars gaida, ka varēs atsākt savas darba gaitas, kas ritēs starp Āfriku un Latviju: «Mēs ar Annu viņu atbalstīsim un priecāsimies par viņa panākumiem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē