• Modes nedēļas stila pērles

    Stils
    Evija Kalnbērza
    18. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    Laikā, kad sejas tiek slēptas aiz maskām, pucējoties Rīgas Modes nedēļai, apmeklētāji bija īpaši piedomājuši, lai citi aksesuāri izceltu viņu personību.

    Košs akcents rudenim

    Dziedātāja Katrīna Gupalo rudenim izvēlējusies košu akcentu – sarkanu mētelīti, kam pieskaņojusi pamanāmus dzeltenus zābakus. Mēteļa autore ir Public Makes Images dizainere Liene Grīnberga. Dziedātāja šajā tērpā redzama arī savā jaunākajā klipā – Raimonda Paula kompozīcijas Par pēdējo lapu jaunajā versijā.

    Pieaudzējis matus!

    PDz stila eksperts Deniss Ševeļovs Latvijas Modes gada balvas pasniegšanas ceremonijā pārsteidza ar Diānas Paitones pieaudzētiem matiem un demonstrēja savu radošo pieeju par tēmu creative black tie.

    Klasisko smokingu viņš papildināja ar krokšiem, kas izrotāti ar dekoratīviem kristāliņiem. «Ziemas krokšos ir ļoti ērti un silti. Šim stilam iedvesmojos no aktiera Nikolasa Brauna, kurš, prezentējot savu pandēmijas stilu, izrotātos krokšos septembrī piedalījās virtuālajā Emmy balvas pasniegšanas ceremonijā,» atzina Ševeļovs.

    Ja nezina, kur glabāt skaidru naudu

    Galerijas Putti īpašniece Agita Putāne šoruden ar rokassomiņu uzskatāmi demonstrē, kur glabā skaidru naudu. Off White somiņu viņa par 700  eiro iegādājusies internetveikalā.

    «Man ļoti patīk tās atraktīvais dizains, būs jānēsā ilgi un dikti, jo diez vai kaut ko labāku varēšu atrast. Ir arī līdzīgas somiņas ar citiem uzrakstiem, bet šī ir vislabākā,» priecājas Putāne.

    Ar bērnības garšu

    Krievijā šobrīd populāri ir aksesuāri, kas atgādina par bērnības garšu, un Radio SWH+ programmu vadītājai  Natālijai Oļesikai tā droši vien ir skārda kārba ar sguščonku – iebiezināto pienu ar cukuru. Natālijai somiņu uzdāvinājusi laba paziņa no Krievijas – aktrise Marija Šumakova.

    Čalis no deviņdesmitajiem

    «Melnas bikses no mīksta, samtaina auduma, džemperis ar apdruku un Nike botas, kādas valkāja pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados. Iegādājos arī cepuri, kas lieliski aizstāj tagad uzsvērto nepieciešamību nēsāt masku,» atzina projekta Volga Vintage radītājs Sergejs Hatanzeiskis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē