• Modes dizainers Artemjevs dodas klausīties Opolais uz Vāciju

    Kultūra
    Gita Vīksne
    1. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Laiks, kas jāpavada pašizolācijā pēc ceļojuma uz Vāciju, ir tīrais nieks, ja vien tur var klātienē redzēt Tosku ar pašu Opolais galvenajā lomā.

    «Ļaujiet iepazīstināt ar manu jauno mīlestību – Mr. Lucky,» mīļi pieglaudusi pie vaiga kucēnu, saviem sekotājiem sociālajos tīklos vēstīja pasaulslavenā latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais. Viņa gan nav kucēna saimniece.

    Suņa mazuli adoptējuši modes dizainers Atis Artemjevs un viņa draugs kompānijas TheMiceCream izpilddirektors lietuvietis Pauļus Jančausks. Artemjevs un Opolais kļuvuši par labiem draugiem. Modes dizainers ne tikai darina operdīvai tērpus, bet arī itin bieži pavada laiku viņas kompānijā. Tādēļ oktobra sākumā Artemjevs kopā ar draugu nolēma lidot uz Vāciju, Drēzdeni, lai klātienē baudītu operas Toska iestudējumu ar operdziedātāju galvenajā lomā.

    «Šī bija ļoti īpaša nakts Zempera Operā Drēzdenē,» pēcāk sajūsminājās Artemjeva draugs.

    «Mana ģimene Otrā pasaules kara laikā tika deportēta uz Drēzdeni, un mans lieliskais vecaistēvs spēlēja vijoli Zempera Operā, pirms tā tika sabombardēta. Ir saviļņojoši šajā vietā atrasties 75 gadus vēlāk,» aizgrābts par piedzīvoto bija Pauļus. Abi vīrieši uz operu devās ar sejas maskām, jo Vācijā sejas masku lietošana ir obligāta līdz pat gada beigām. Operā tās drīkst noņemt tikai izrādes laikā. Iespējams, šis pārim nebūs vienīgais kultūras piedzīvojums, jo Opolais šogad vēl plāno uzstāties arī Francijā un Grieķijā.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē