• Modernās seksa rotaļlietas – kā izvēlēties sev piemērotāko (18+)

    Sekss
    Maira Briede
    19. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ja sen (vai nekad) neesi bijusi intīmpreču veikalā, ieej! Pirmkārt, nekautrējoties no svešām acīm vai pārdevējas, vari to izdarīt internetā. Otrkārt, papētot piedāvājumu, būsi pārsteigta, cik ļoti bagātīgs tas ir. Var gadīties, ka atrodi tur ko tādu, kas tev iepatīkas un ko sagribas izmēģināt – vienatnē vai kopā ar otro pusi.

    Kosmiskās tehnoloģijas guļamistabā

    Tie laiki, kad seksa rotaļlietas bija miesas krāsas vibrators locekļa veidolā dāmām un piepūšamā lelle kungiem, ir tāla pagātne. Tehnoloģijas un modernie materiāli jau sen sasnieguši arī šo nozari. Pati redzēsi – daudzi vibratori pēc formas atgādina starpgalaktiskus gaisa kuģus, masturbātori nopērkami olas formā, un ir pat nieciņi, kurus vari regulēt ar pulti vai no sava mobilā tālruņa, lejuplādējot speciālu lietotni. Un tas vēl nav viss!

    Ar lietotni vadāmos daiktus var lietot kopā ar partneri, kurš atrodas aiz trejdeviņiem kalniem un jūrām: pieslēdzieties lietotnei abi, vadību nodod drauga rokās, bet pati ļaujies baudai.

    Un krāsas! Melni, balti, fuksijas vai bāli rozā, dzelteni, gaišzili, sarkani, caurspīdīgi… Protams, ir arī vecie, labie dabiska paskata gumijas dildo, kas šķiet tik īsti, ka pēc tiem varētu apgūt vīrieša dzimumorgānu anatomiju, bet uz kopējā fona tie izskatās kā dinozauri starp futūristiskiem kiberradījumiem.

    Seksa rotaļlietas, kas domātas sievietēm, var būt veidotas ievadīšanai makstī vai klitora kairināšanai, vai anālai baudai, taču ir arī kombinētās – gan atverēm, gan klitoram. Vai visiem trim.

    Atsevišķa veikala nodaļa atvēlēta erotiskajai veļai, vīriešu rotaļlietām un sadomazohisma spēlēm. Ir arī dažādi geli un spreji – lubrikanti, smaržas ar feromoniem, afrodīziji, kā arī intīmās kopšanas līdzekļi.

    Ko izvēlēties?

    Ja esi izdomājusi, ka kādu no šiem nieciņiem vēlies iegādāties, iepriekš rūpīgi izpēti preces aprakstu. Pievērs uzmanību šādām lietām:

    • Šajā preču grupā lēts nenozīmē – labs. Nepērc mantiņu par pieciem eiro, ja vien tā nav paredzēta vienreizējai lietošanai. Labāk sakrāj un nopērc kvalitatīvāku lietu, kas kalpos ilgāk.
    • Dod priekšroku viendabīgam, nevis porainam materiālam, tātad stiklam, silikonam, nerūsējošajam tēraudam. Porainās ierīces gan ir elastīgākas, taču grūtāk kopjamas, tās nevar tik labi nomazgāt.
    • Ja mani, ka krāsa lobās vai ja objekts iekrāsojis iepakojumu vai nosmērē pirkstus, nepērc! Tā kā grasies šo lietu ievietot ķermeņa atverēs, nebūtu labi, ja tajās nonāktu kaut kāda ražošanā izmantota ķīmija. Nepērc arī tādu mantu, kas aizdomīgi stipri smaržo!  
    • Ja ir doma kopā ar jaunu draugu nodoties baudai dušā vai vannā, iepriekš izpēti, vai ierīce ir tam piemērota.
    • Noskaidro, kā tavs seksa robots pareizi jātīra, lai to nesabojātu, teiksim, ar pārāk karstu ūdeni vai kādu kodīgu mazgāšanas līdzekli. Seksšopos var iegādāties arī speciālus līdzekļus – tie notīra rotaļlietu un nekaitēs arī tavam ķermenim.
    • Daudzi vibratori un dildo domāti lietošanai kopā ar lubrikantiem. Ja arī tu nonāc pie secinājuma, ka tas būtu lietderīgi, izvēlies līdzekļus uz ūdens vai silikona bāzes – tie lielākoties ir ļoti patīkami, zīdaini maigi pieskaroties, neizraisa alerģijas un neatstāj traipus uz auduma (atšķirībā no lubrikantiem ar eļļu). Pirms lieto lubrikantu, izpēti, vai tas ir savienojams ar materiālu, no kā izgatavots draudziņš, jo, piemēram, daži silikona vibratori nav lietojami ar silikona geliem.

    Ko es gribētu pamēģināt

    Izpētot dažādo seksa rotaļlietu klāstu, mana izvēle apstājās pie šiem trim verķīšiem:

    Vibroola Magic Motion Magic Vini

    Cena: 54,95 eiro

    Veikals: www.sexystyle.eu

    Kāpēc tas šķiet interesants? Šis vibrators darbināms, izmantojot lietotni – gribētos zināt, kā šīs tehnoloģijas iespējams izmantot, gūstot fizisku baudu. Lietotnes vadību iespējams uzticēt partnerim, kas spēli padara vēl aizraujošāku. Taču to var izmantot arī vienatnē, pārslēdzot ar roku un izvēloties kādu no 3 vibrēšanas režīmiem vai 4 ritmiem.

    Satisfyer Deluxe Air-pulse klitora stimulators

    Cena: 44,06 eiro

    Veikals: www.superstar.lv

    Kāpēc tas šķiet interesants? Preces aprakstā solīts, ka šī ierīce nodrošina bezkontakta baudu, liekot lietā gaisa plūsmu. Tā radīšot pulsējošu un sūcošu sajūtu, kādu sagādā orālais sekss. Simpātiski šķiet arī tas, ka ierīce ir neliela – tā ieguļ plaukstā, tātad nav grūti paslēpt no liekas ziņkārības, turklāt no ārpuses atgādina nevis seksa rīku, bet, teiksim, depilatoru. Darbojas gandrīz bez trokšņa. Lietojama arī ūdenī.

    G-punkta vibrators Fun Toys 10257

    Cena: 209,92 eiro

    Veikals: www.precesdarbam.lv

    Kāpēc tas šķiet interesants? Acīs iekrita elegantais dizains, kā arī radās jautājums – kādus gan baudas augstumus var sasniegt ar tik dārgu ierīci? Kā jau vēsta nosaukums, šis vibrators stimulēšot slaveno G punktu, par kura eksistenci zinātne vēl nav nonākusi pie vienota slēdziena. Varbūt šādi izdosies uzzināt vismaz to, vai man tas ir!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē