• Modele Tatjana Mackeviča veikusi plastisko operāciju

    Slimības
    Anastasija Kuzminova
    28. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM UN PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Lielo izmēru modele un zīmola BasQue Atelier īpašniece pludmales sezonai ir gatava – viņa veikusi vēdera plastisko operāciju un atbrīvojusies no liekās ādas.

    Vairs negribējās ievilkt puncīti

    Par plastisko operāciju Tatjana Mackeviča aizdomājusies jau pirms četriem gadiem. Grūtniecība, krasa notievēšana un pieņemšanas svarā nav pagājuši bez sekām – vēdera āda vairs nebija tik tvirta un radīja diskomfortu.

    «Toreiz šī manipulācija vēl nebija tik ļoti nepieciešama, un nolēmu, ka iztikšu ar sportu un masāžām. Tomēr vairāki speciālisti atzina – līdzēs tikai plastiskā operācija vai arī jāsamierinās ar šādu izskatu līdz mūža galam. Konsultējos ar vairākiem plastiskajiem ķirurgiem, un visi ieteica vēdera plastiku,» atceras Mackeviča. Tatjanai bija izveidojies tā saucamais ādas priekšauts, un tievējot tas kļuva arvien traucējošāks.

    «Ne jau tik briesmīgi, ka āda nokarātos līdz ceļiem, tomēr apspīlētās drēbēs pat ar koriģējošo veļu savu glābšanas riņķi nevarēju noslēpt,» atklāj Tatjana. «Tas man neļāva valkāt visu, ko vēlos. Arī apakšveļas zīmolu fotosesijās man, rupji sakot, nācās vēderu slēpt biksītēs. Un man tas bija pieriebies,» atklāta ir modele.

    «Man bieži jautāja – kādēļ gan tu tievē, ja iestājies par sava ķermeņa pieņemšanu? Vispirms esmu modele un tikai tad iestājos par body positive,» uzsver viņa.

    «Tā kā šī kustība ir aicinājums izturēties cieņpilni pret cilvēka ķermeni, esmu patiesi pieņemoša pret jebkurām formām, bet ar savu ķermeni varu darīt visu, ko vēlos. Varētu šķist, ka, izvēloties veikt plastisko operāciju, es grauju savu fanu priekšstatus par ķermeņa pieņemšanu, taču, no otras puses, esmu sabiedrībā zināma persona un rādu piemēru, ka arī ar kuplām formām var labi izskatīties,» prāto modele. Tatjana piebilst – arī vēderiņš, no kura viņa nolēmusi atbrīvoties, viņai neliedzis justies skaistai.

    «Un, ja man nebūtu drosmes vai līdzekļu to labot, es to nedarītu,» piebilst viņa, jo operācija izmaksāja 3000 eiro. «Negribējās vairs fotosesijās ievilkt vēderu. Vai kā tas bija, vadot Ukrainas TV šovu Modele XL – iestīvēties korsetē līdz ģībonim, lai tikai parādītu smilšu pulksteņa formas.»

    Smaga pamošanās pēc narkozes

    Tatjana nolēma, ka tieši šis ir īstais laiks pārmaiņām – pasākumi nav jāapmeklē, svarīgi komandējumi nav ieplānoti. «Agrāk visu laiku biju fotosesijās, bet tagad mājās veicu remontu,» par dzīvi pandēmijā saka modele. «Padomāju – galu galā man ir 35 gadu, un, ja es tagad to neizdarīšu, pēc desmit gadiem, visticamāk, nožēlošu,» spriež viņa.

    «Ieejot klīnikā, mani pārņēma liels uztraukums, bet nomierinošās zāles palīdzēja,» atceras Tatjana. «Divu stundu laikā Rīgā man veica pilno abdominālo plastiku – izgrieza ādu ar tauku slāni no nabas līdz kaunuma kaulam un nostiepa ādu. Tiku arī pie jaunas nabas,» par savu jauno izskatu stāsta Tatjana.

    «Man nogrieza divus kilogramus ādas! Nu man ir smuks, gluds vēderiņš,» priecājas viņa. Modele atklāj – attapšanās pēc narkozes gan bijusi smaga.

    «Pamodos un uzreiz apjautu, cik draņķīgi es jūtos. Pirmā doma bija – kādēļ vispār parakstījos uz šo visu?» atceras viņa. Bija reibonis un slābanums, bet viņas ķermenis bija iespīlēts stingrā korsetē. «Jutos bezpalīdzīga, tomēr pēc atsāpinošām zālēm kļuva labāk. Grūtas bija tikai pirmās dienas, turklāt neierasti pieskarties jaunajam vēderam. Tagad šuvju vieta vairs nesāp, bet nošķaudoties gan briesmīgi sāpēja muskuļi,» atminas Mackeviča. Mēnesis pēc operācijas viņai jāvalkā bandāža un jāsargā šuves no ūdens. Tāpēc mazgāšanās kļuvusi par visnotaļ sarežģītu pasākumu.

    Kad Tatjana saviem faniem pastāstījusi, ka nupat veikusi operāciju, daudzas sievietes atzinās, ka jau sen sapņo izdarīt to pašu. Modele cer, ka viņas pieredze palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu un pārvarēt bailes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē