• Modele Diāna Kubasova iedzīvojas cistā: Par operāciju ģimenei nepateicu

    Slimības
    Gita Vīksne
    25. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Pirmo reizi sāpes sajutu, kad gaisa jogā biju apgrieztajā pozā,» atklāj skaistumkonkursu dalībniece, kurai nupat veikta vēdera cistas operācija.

    «Cistiņa bija jāizgriež, jo traucēja,» atklāj modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kam pagājušajā nedēļā tika veikta nopietna operācija.

    «Īstenībā esmu baigais žuļiks, jo nepateicu par operāciju ģimenei. Zināju, ka viņi uztrauksies un nakti pirms operācijas negulēs. Kam gan tas vajadzīgs? Par operāciju pateicu vien pāris draugiem, kas palīdzēja aizbraukt uz slimnīcu. Viņi man prasīja: tu vispār neuztraucies par operāciju? Tā tomēr ir nopietna lieta! Bet kāpēc lai es uztrauktos?

    Meditēju katru dienu un zinu, ka viss izdosies. Līdz ar to es varēju būt ļoti mierīga un nosvērta,» norāda Diāna, ko par savaldību uzslavējuši pat ārsti.

    «Arī ārsti pirms operācijas man teica: wow, tu esi tik mierīga, baigais malacis! Sākām runāt par meditāciju, un izrādās, ka viņi abi, būdami medicīnas pārstāvji, piekrīt, ka vajag meditēt. Tas palīdz gan tam, kas notiek mūsu galvās, gan veselībai,» atklāj Diāna.

    Cista viņai bijusi jau gadu un tiešām traucējusi kustoties un sportojot.

    «Pat braucot ar moci pa bedrēm, es to jutu,» stāsta Diāna, kas pēdējās nedēļās cenšas tikt pie motocikla vadīšanas tiesībām.

    «Visticamāk, cista izveidojās muskuļu plīsuma dēļ. Pirmo reizi sāpes sajutu pagājušajā gadā, kad gaisa jogā bija apgrieztajā pozā. Man kaut kas pastiepās cirkšņa apvidū un parādījās asas sāpes, kas nepārgāja. Mēģināju ārstēties ar dažādām alternatīvām metodēm: meditēju, Bali biju pie hīleriem, Amerikā saņēmu injekcijas, piemēram, plazmu. Taču nekas man nepalīdzēja. Operācija bija kā pēdējais salmiņš,» atzīst Diāna.

    Ķirurģiskā iejaukšanās noritēja veiksmīgi.

    «Paldies visiem par atbalsta vārdiem un uzmundrinājumu.

    Man varbūt vajadzēja palikt slimnīcā vēl vienu dienu, jo ceļš uz mājām bija grūts. Bija gan slikta dūša, gan sāpes, gan pie mašīnas gandrīz noģību.

    Taču savā gultiņā mājās ir daudz ērtāk un foršāk,» stāsta Diāna.

    Tā vietā, lai atgūtu spēkus slimnīcā, viņa jau nākamajā dienā pēc operācijas atgriezās ikdienas darbos. «Atzīstos, ka mājās negulēšu, lai gan ļoti to gribētos. Pēc pāris dienām lidoju uz ārzemēm, tādēļ man vēl ir jāpaspēj daudz ko paveikt. Labi vismaz tas, ka es atcēlu savu rītdienas moto braukšanu,» teic Diāna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē